Overslaan en naar de inhoud gaan

Afvallen door seks dieet

Goede voornemens om in het nieuwe jaar het afvallen rigoureus aan te pakken? En al op internet gekeken naar een sportclub? Doe het niet! Pak het eens heel anders aan. Blijf in 2013 gewoon in bed, geniet en val vanzelf af. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch kan het. 

 
De prettigste en meest effectieve vorm van fitness is namelijk gewoon seks. Tijdens seks verbrandt een mens tussen de 100 en 200 calorieën, evenveel als 15 tot 30 minuten hardlopen. Wekelijkse seks is dus een prima manier om af te vallen. 
 
En een fijne vrijpartij is ook nog eens goed voor de gezondheid.
Tijdens het vrijen komen ook allerlei hormonen vrij, waaronder oxytocine. Tijdens een orgasme zit er tot vijf keer meer van dat hormoon in het bloed.  Dat zorgt voor een emotionele verbondenheid tussen partners, maar ook voor de productie van natuurlijke, pijnstillende stoffen in het lichaam. Daarnaast doet het ook de bloeddruk en de hartslag stijgen waardoor de kans op hartproblemen afneemt. Ook het stressniveau daalt na een vrijpartij.
En of dat nog niet genoeg is blijkt ook dat dankzij het vrijkomen van pijnstillende stoffen chronische pijnpatiënten na een orgasme minder last hebben van hun hoofdpijn, rugpijn of artritis. Depressieve mensen zijn minder depressief en angstige mensen minder angstig.
 
Kortom,  met meer seks in 2013 word je slanker, gelukkiger en gezonder! 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief