Overslaan en naar de inhoud gaan

'69: Liefde Seks Senior

In de nieuwe film '69: Liefde Seks Senior' vertellen ouderen over hun seksleven. Het blijkt dat velen  zich het zich maar moeilijk kunnen voorstellen: seks op gevorderde leeftijd. Ook de maakster van de film zelf vertelde in een interview dat zij er geen beeld bij had en zich af vroeg hoe dat zit: seks op oudere leeftijd.
 
Wat verandert er nou? Kan je nog verliefd worden op je 85ste? Is klaarkomen nog hetzelfde? Hoe zit het met het verlangen en fantaseren over seks? Hoe ga je om met de liefde als je al meer dan zestig jaar getrouwd bent? Wat voor een invloed heeft een ouder lijf op de beleving van seks? 
 
Jongeren bepalen het huidige beeld van seks in de samenleving. Maar hoe zit dat dan op latere leeftijd? 

In de film komen de nog steeds smoorverliefde Atie (81) en Kees (83) aan het woord. Zij vertellen over hun ontmaagding zestig jaar terug op Vlieland.
De homoseksuele Hans vertelt hoe hij op zijn 83ste voor het eerst ervaart hoe het is als seks en liefde samenkomen. Wietske (72) is een relatie begonnen met de gevoelige Fred (66), terwijl ze nog met veel liefde voor haar demente echtgenoot zorgt en Jeanne (84) gaat in de film op zoek naar de nieuwste vibrator.

69: liefde seks senior gaat niet alleen over senioren, maar vroeg of laat over iedereen.
Want wil niet ieder mens tot op late leeftijd bemind en begeerd worden?
 
'69: liefde seks senior' gaat in première op 22 november tijdens IDFA in Amsterdam.
In 2014 wordt hij uitgezonden door de VPRO.

 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief