Overslaan en naar de inhoud gaan

Een romantische afsluiter in bed

Geraffineerde sensuele verrassing voor hem of haar: aardbeien in een jasje van chocolade. Het knapperig bittere van de chocolade gaat perfect samen met de zachte, zoete en sappige aardbei. Een erotische traktatie! De chocolade aardbeien zijn makkelijk zelf te maken. Heerlijk om uw geliefde mee te verrassen in bed, maar ook helemaal goed bij koffie of dessertwijn na een mooie maaltijd. Of gewoon tussendoor. En met een beetje extra moeite kunt u er ware kunstwerkjes van maken. 

Ingredienten
 
1 doosje aardbeien 
100 gr pure (70%) chocolade
 
Snelle bereiding
 
Spoel de aardbeien af, laat de kroontjes zitten. Breek de chocolade in stukjes, doe ze in een kom en laat ze smelten in de magnetron of au bain marie. Houd de aardbeien aan de kroontjes vast en doop ze in de chocolade. Leg ze op keukenpapier en laat de chocolade stollen in de koelkast. En dan komt het op de presentatie aan; leg ze op een mooi bordje of schaaltje.
 
Leuk design?
 
Koop dan ook witte chocola en smelt die op de zelfde manier als de pure. Haal de aardbeien uit de koelkast (de pure chocolade moet al afgekoeld zijn).
Nu kunt u met de witte chocola sliertjes maken totdat u tevreden bent met uw “designs”. Dat doet u door een vork door de witte chocolade te halen en  vervolgens te laten ‘druipen' over de aardbeien.

 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief