Overslaan en naar de inhoud gaan

De leukste Valentijn Uitgaanstips

Op zoek naar leuke tips en ideeën om hem of haar te verrassen op Valentijnsdag? Wij inspireren u graag. Wat denkt u van een avond met romantische filmmuziek, opwindend theater of een avond met jazz en soul?

Naar romantische filmmuziek luisteren in het Concert gebouw op Valentijnsdag 
 

valentijns tip uitgaan concertGeniet samen met uw lief van de meest romantische filmmuziek. Het Noord Nederlands Orkest speelt de mooiste en meest romantische filmklassiekers. De muziek van de Titanic, de tragische romantische muziek van Tony en Maria in Bernsteins West Side Story, maar ook de swingende liefdesliedjes van George Gershwin komen voorbij, gezongen door jazzdiva Fay Claassen.
Het Concertgebouw legt de 14de rode loper voor u uit en u trakteert u op een avond met de allermoooiste en romantische filmmuziek. In de pauze krijgt u een glas sprankelende prosecco. Wilt u uw avond extra bijzonder maken? Kies dan voor Concertgebouw Classics VIP: een uitgebreid arrangement met onder meer diner, koffie met zoetigheden voorafgaand aan het concert, prosecco en luxe hapjes in de pauze.
 

Naar zinderend theater in Amsterdam op Valentijnsdag
 

Valentijns tip uitgaan, theaterDe critici zijn lovend over Venus. NRC noemt het "zinderend en intens" en geeft het 4 sterren. Het Parool schrijft over Venus: 'Een spannend spel in een gelaagde theaterhit'.
Hoofdrolspelers Georgina Verbaan en Jeroen Spitzenberger spelen in deze Broadway-hit een gewaagd machtsspel. Johan Doesburg verzorgt de regie van dit spannende toneelstuk over erotiek, macht en verleiding. Het stuk is scherp, zinderend, intens, ontroerend maar ook grappig. Op Valentijnsdag is deze voorstelling te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam. Op hun website kunt u terecht voor meer informatie en kaartverkoop.
 

Avond met dans en zang op top niveau in Waalwijk
 

chorus line, show op valentijns dag. In theater De Leest in Waalwijk kunt u op 14 februari naar de show "A Chorus Line". Een wervelende show met een mix van dans, zang en drama.
U kunt het zien als de voorloper van tv-talentenjachten als  'The Voice' en 'So you think you can dance'. Het brengt de afvalrace met bloed, zweet en tranen dichtbij. A Chorus Line is een klassieker. De show groeide wereldwijd uit tot een publiekstrekker en ontving 12 Tony Award-nominaties, de Pulitzerprijs voor drama en de New York Drama Critics' Circle Award voor Beste Toneelstuk. Nu is deze successhow terug in de theaters, in een nieuwe Nederlandse versie. Van de NRC kreeg deze show 4 sterren. De NRC noemde de show "overtuigend als dansshow en musical".  
 

Zilte zoenen, aan zee: wereldberoemde liefdesliedjes in Den Haag

Uit tip Valentijn theater

In het Zuiderstrandtheater in Den Haag kunt u op 14 februari samen genieten van het sfeervolle theaterconcert over de liefde met de mooie naam: "Zilte Zoenen". Van opera tot kleinkunst, van Brel en Lorca tot Donizetti. Het is een gevarieerd en boeiend programma met wereldberoemde liefdesliederen en eeuwenoude klassiekers.

Altijd goed: samen naar een romantische film

Valentijns tip bioscoop
Natuurlijk altijd leuk: samen een mooie, romantische en meeslepende film kijken. De film is belangrijk maar de bioscoop moet natuurlijk ook wel knus en romantisch zijn.
Daarom hebben wij de leukste filmhuizen voor u op een rijtje gezet.
Onze filmtip: de film musical La la Land. Deze heerlijke feelgood filmmusical heeft prachtige recensies en is door de Nederlandse filmjournalisten uitgeroepen tot de beste bioscoopfilm van 2016.
Liever iets opwindenders? Dan is de film Handmaiden een aanrader. Een prachtig gefilmde erotische thriller. Mooie kostuums, drama, romantiek, erotiek, spanning en heel veel lovende recensies.
 
 

Knus bij de openhaard in Amsterdam

Valentijn -tip-samen-uitBuiten is het koud, maar op veel leuke plekken in Amsterdam is het binnen lekker warm. Én romantisch met een lekkere, grote openhaard. Your Little Black Book heeft de leukste hotspots van Amsterdam mét openhaard voor u op een rijtje gezet! Fijne plekken met een warme sfeer voor een cocktail, home made hamburger of uitgebreid diner voor twee.
Zo wordt het lekker makkelijk om een knusse plek voor de 14de uit te zoeken en hem of haar te verrassen.


Samen lekker lachen in Groningen

theater tip op valentijnYentl Schieman en Christine de Boer vielen op het Kleinkunstacademie al op door hun ijzersterke composities en rijke fantasie. Ze hebben inmiddels een schat aan prijzen gewonnen, waaronder de Annie M.G. Schmidtprijs 2014. Op 14 februari treden ze op in theater Geert Teis in Groningen.
Een avond voor gegarandeerd plezier. 
Voor meer informatie en kaartverkoop klikt u hier.
 

Nog veel meer lachen

Er valt de 14de nog veel meer te lachen in Nederland. Zo heeft Sanne Wallis een try-out van haar nieuwe voorstelling in theater Cultura in Ede.
Thijs van Meeberg heeft zijn debuutvoorstelling in de Toneelschuur in Haarlem. Tineke Schouten treedt 14 februari op met haar nieuwe theatershow in theater Heerlen. En de nieuwe voorstelling van Roué Verveer kunt u zien in het Zwolse theater.
 

Zondag 12 februari: Avondwandeling in Nationaal Park De Groote Peel

Op zondag 12 februari kunt u alvast in de Valentijnsstemming komen. Dan kan je samen met je lief een romantische avondwandeling maken naar het "hart" van De Groote Peel. Samen genieten van de geluiden van de nacht, de magische sfeer van de Peel in het donker en van elkaar. Na afloop gezellig afsluiten rond de vuurkorf met een glaasje wijn. De wandeling start om 19.00 uur bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Ook als arrangement te boeken met een 3-gangendiner vooraf bij de Dorpsherberg. Meer informatie: www.dedorpsherberg.nl
Geen zin in een georganiseerde wandeling? Lees dan onze tips voor winterse wandelingen met portje.

Jazz in Amsterdam

Jazzbelofte Sazz Leonore treedt 14 februari op in North Sea Jazz Club in Amsterdam met een repertoire vol liefdesliedjes. Hoe goed ze is? Dat kunnen we u beter laten horen. Hieronder een fragment. Mooi hé? ...

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief