Overslaan en naar de inhoud gaan

Lingeriemerk Agent Provocateur opent boetiek in Amsterdam

Het Lingeriemerk Agent Provocateur opent op 4 oktober haar eerste vestiging in Nederland, in de PC Hoofdstraat.
Het lingeriemerk werd in 1994 opgericht door de zoon van de beroemde modeontwerper Vivienne Westwood en Malcolm McLaren, de manager van de punkband Sex Pistols. Joseph Corré vond destijds het ondergoed maar saai. Hij vond dat het spannender kon. En gelijk kreeg hij.

De eerste winkel, in de hippe wijk Soho in Londen, was direct al een groot succes. En nog steeds gaat het erg goed met het label. En dat is uitermate knap in deze, financieel niet rooskleurige, tijd aangezien de bh's en strings niet goedkoop zijn. Voor een kanten stringetje ben je al snel 150 euro kwijt.

 

Agent Provocateur is niet alleen dankzij de lingerie succesvol geworden. Ook de parfums verkopen goed. Agent Provocateur is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met zo'n 65 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, het Midden-Oosten, Rusland, Hong Kong en nu dus ook Amsterdam.

 

Een bezoek aan deze boetiek is een bijzondere ervaring. De boetiek (winkel is niet echt een goede benaming) is glamourous, donker en romantisch. Tikje nostalgisch ook. Zwarte meubelen, stijlvolle verlichting en muren versierd met de allermooiste lingerie. Parfums in glazen vitrines, direct naast spannende zweepjes en gouden handboeien. Je gaat er bijna van fluisteren.

agent provocateur kate moss

De Spaanse actrice en danseres Mónica Cruz is het nieuwe gezicht van lingeriemerk Agent Provocateur.

agent provocateur Monica Cruz

 

 

 

 

 

 

 

 

De bekendste fan is Kate Moss.
 

Benieuwd naar de campagne met Mónica Cruz? Dan mag u dit filmpje niet missen. Sensueel, mysterieus, romantisch en een beetje donker.. Mooi!

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief