Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefdevolle en opwindende kerstkado’s voor haar

Wilt u uw geliefde eens echt verrassen? En bent u daarvoor op zoek een passend kerstkado? Een origineel kado waar u haar gegarandeerd mee verrast? Waarmee ze blijer zal zijn dan met een jurk of schoenen? Een kado dat zorgt voor romantische en intieme wintermaanden? Een spannend kado? Een kado waar ze jarenlang plezier aan zal beleven, en uzelf ook? 

Dan hoeft u niet langer te zoeken. Wij doen u graag een aantal suggesties aan de hand. En wij pakken ze ook stijlvol in.

 


Fifty Shades of Grey veerThe Official Pleasure Collection

Geïnspireerd op de wereldberoemde triologie Vijftig Tinten, is er nu een collectie met mooie artikelen verkrijgbaar onder de naam 'Fifty Shades of Grey, The Official Pleasure Collection'. Met de officiële verpakking en de handtekening van de auteur. In de collectie vindt u zweepjes, satijnen handboeien, kleine vibrators en nog veel meer verleidelijks. Heeft uw geliefde ook de Vijftig Tinten Grijs gelezen?  Dan zal ze gegarandeerd verrast zijn als ze deze artikelen onder de boom vindt. 
 

 


Siri Limited Christmas Edition

Siri is een kleine, stijlvolle design vibrator. Het mooie ontwerp en de krachtige en regelbare vibraties heeft deze Siri inmiddels tot één van de populairste vibrators gemaakt. En wij vinden terecht. Deze Siri van kwaliteits fabrikant Lelo is voor haar alleen, maar ook bijzonder fijn om samen te gebruiken. En hoe leuk: nu is er ook een speciale Christmas Edition! 
In een feestelijke geschenkdoos zit niet alleen de Siri, er is ook een pure zijden blinddoek in verpakt.
Een stijlvol kado voor gepassioneerde wintermaanden.


Dare Me Pleasure Set

Een mooie giftbox van het luxe merk Lelo, geïnspireerd op de triologie van Vijftig Tinten. Met een suède zweepje, zachte zijde boeien, en de verleidelijke en stijlvolle versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen.

 

Lyla 2 Design Edition

Dit is het allernieuwste trillende eivormige speeltje voor samen. Deze Lyla 2 kan  gedragen worden, en met de afstandbediening voor hele opwindende momenten zorgen. Zo worden alle feestjes spannend. Ook een kerstdiner.

 

Litho van Sam Drukker

Litho van Sam Drukker

Sam Drukker is tot Kunstenaar van het Jaar 2011 gekozen. En niet verwonderlijk. Er zijn maar weinig figuratieve kunstenaars die in een tekening zo weinig streken nodig hebben om een beeld neer te zetten. Bij zijn erotische tekeningen werkt het weglaten van het niet–essentiële misschien nog wel beter dan bij zijn andere tekeningen. Een liefdevol kado.

 
 

Luna Beads Noir

Deze Luna Beads zijn de luxe versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen die beroemd zijn geworden door Vijftig Tinten Grijs. Met deze elegante en stijlvolle versie kan ze zelf Vijftig Tinten Grijs beleven. Tijdens het dragen van de balletjes reageren de binnenste ballen op bewegingen met subtiele vibraties voor een opwindende ervaring. Daarnaast zijn deze balletjes ook nog eens goed voor het trainen van de bekkenbodemspieren. En die zijn belangrijk voor fijne seks.

Smart Wand Massager
 
Dit is sensuele luxe en elegantie op zijn best. De vibraties zijn lekker krachtig, het geluid is zacht, de Smart Wand is oplaadbaar, heeft een innovatief bedieningsmenu, 8 vibratieprogramma’s en een prachtig ontwerp. Deze Smart Wand is perfect te gebruiken voor lichaamsmassages. Voor een gespannen nek, vermoeide benen, en voor elk andere plek op het lichaam. En het is ook nog eens een hele goede vibrator. 
 
 

De Liefde, Natuurlijk.

Met deze prachtige gedichtenbundel van Carlos Drummond de Andrade maakt u echt iedereen blij. Carlos Drummong de Andrade (1902-1987) is één van de belangrijkste dichters in Latijns-Amerika. Op hoge leeftijd schreef hij erotische gedichten. Met de vitaliteit en zinnelijkheid van een jonge man, en tegelijkertijd met de melancholie van wie de dood nabij weet, bezingt Drummond de lichamelijke liefde in haar vele aspecten.
 

 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief