Overslaan en naar de inhoud gaan

Hope Springs: ontroerende film over doodgebloed huwlijk

In deze hartverwarmende film spelen Meryl Streep (Kay) en Tommy Lee Jones (Arnold) een echtpaar met een doodgebloed huwelijk. 
De romantiek tussen de twee is verdwenen. Ze lijken langs elkaar heen te leven en niet meer dan een huis te delen.

Ze slapen ook al jaren niet meer in hetzelfde bed, waarvoor het gesnurk van Arnold ooit de aanleiding was. Van seks is dus ook al geen sprake meer. Hij lijkt dat wel prima te vinden maar Kay voelt zich afgewezen en mist de intimeit in haar huwelijk. Ze baalt van haar brommige echtgenoot die naar saaie golfprogramma’s kijkt en elke avond voor de tv in slaap valt. 
Ze besluit het lot in eigen handen te nemen en boekt een weekje huwelijks- en sekstherapie bij een beroemde relatiegoeroe (gespeeld door Steve Carell) in het suffe stadje Hope Springs.
Arnold ziet niet echt problemen in zijn huwelijk en is vastberaden niet naar Maine af te reizen. Uiteindelijk gaat hij toch overstag. Hij wil zijn vrouw niet verliezen. Aanvankelijk lijken de relatie-adviezen van rasoptimist Feld niet echt aan te slaan, maar gaandeweg beginnen Kay en Arnold steeds meer op te steken van de lessen van Feld en ontpopt de week zich tot een ontdekkingsreis, waarbij Kay en Arnold elkaar op een hele andere manier leren kennen. 
 
Het begin van deze film zal voor veel kijkers pijnlijk herkenbaar zijn, maar aan het eind zal menig vijftigplusser vol goede moed de zaal verlaten. En tussendoor ook echt hebben gelachen. Een aanrader vinden wij.
 

Oktober 2012

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief