Overslaan en naar de inhoud gaan

Genomineerd voor Media Prijs 2012!

De Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS) reikt binnenkort voor het derde achtereenvolgende jaar de Media Prijs uit.  

Dit jaar is De Paarse Keizerin voorgedragen voor nominatie en daar zijn we ontzettend trots op. 
 
NVVS:"Seksualiteit blijft een populair onderwerp voor alle Nederlandse media. Talloze artikelen, programma’s en vragenrubrieken worden er mee gevuld. Soms met prima gedocumenteerde informatie, maar helaas ook vaak gevuld met gebakken lucht, fabels en misverstanden. Terwijl iedereen natuurlijk gebaat is bij degelijke informatie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectieve hulpverlening. Om gedegen mediaberichtgeving over seksualiteit te stimuleren, heeft de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS) de NVVS Seksuologie Media Prijs ingesteld. Met deze prijs wil de NVVS schrijvende pers en programmamakers voor radio, televisie en internet aansporen om goed gedoseerde, degelijke en uitgebalanceerde informatie, onderzoek en voorlichting over seksuele gezondheid, te verstrekken."
 
Op 14 november 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt.
Journalisten, die actief  zijn in de schrijvende en bloggende pers, als makers van radio-, TV- of internetproductie’ kunnen meedingen naar de prijs. De genomineerde mag geen lid zijn van de NVVS, of bij het vervaardigen van het artikel of productie nauw hebben samengewerkt met een NVVS-seksuoloog.  Aan de prijs is een bedrag van € 1500 verbonden.
 
De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit NVVS-geregistreerde seksuologen en communicatie professionals werkzaam in preventie, voorlichting, hulpverlening en/of onderzoek:
  • Erik van Beek; filosoof/seksuoloog; Seksuologisch Expertisecentrum Haarlem en Psychotherapiepraktijk “De nieuwe weg" Hoofddorp
  • Eva Broomans:  Psycholoog/seksuoloog-NVVS; Virenze
  • Ilaniek Zantingh; Psycholoog/seksuoloog-NVVS; Seksuologie Praktijk Utrecht en de polikliniek Seksuologie UMCG
  • Jos Vroege: Psycholoog/seksuoloog-NVVS; PsyQ Haaglanden
  • Karin Amstutz: Senior communicatie adviseur; Rutgers WPF

    (26-08-2012)
     

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief