Overslaan en naar de inhoud gaan

Erotische kunst van Marc Lagrange in Amsterdam

Jaski Art Gallery organiseert van zaterdag 31 maart tot en met zondag 22 april een enerverende expostie van de Belgische fotograaf Marc Lagrange. De titel van deze show: Polarotic.

 
Marc Lagrange (52) is een van Europa's meest toonaangevende fotografen. Met zijn foto's, waarin zijn belichtingstechniek een grote rol speelt, brengt hij de vrouwelijke zinnelijkheid naar een hoger niveau. Hoewel niet expliciet, ademen zij in alle rust en vrede een sfeer van seksualiteit uit, net als het werk van zijn andere bronnen van inspiratie: Helmut Newton en - vooral - Peter Lindbergh.
 
Zijn werken gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank. Ook Reinout Oerlemans heeft een Lagrange in de keuken hangen. En geef deze mensen eens ongelijk. Het werk van Marc Langange is sensueel en erotisch, zonder vulgair te worden. Lagranges belangrijkste thema is: aantrekkelijke naakten in een bijzonder decor.
De toeschouwer wordt vanuit een soms voyeuristisch standpunt meegezogen in zijn universum van oogverblindende vrouwen in wondermooie meestal barokke interieurs, die ontegensprekelijk chique en magisch zijn, maar tegelijk ook menselijk en fragiel.
 
Marc Lagrange over zijn ultieme doel: "Ik wil sensualiteit naar een hoger niveau tillen, elke foto iets meegeven dat de werkelijkheid overstijgt, een unieke ervaring creëren."
 
Jaski Art Gallery
Nieuwe Spiegelstraat 29
1017 DB Amsterdam
Tel: 020-6203939
Fax: 020-6203069

 

 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief