Overslaan en naar de inhoud gaan

De Huiselijke seksgodin: informatief, grappig, mooi.

De Huiselijke Seksgodin is het nieuwste boek van Kate Taylor, een van de meest bekende sekscolumnisten van Engeland. De huiselijke seksgodin is een informatief, leerzaam, grappig en mooi boek voor stellen die merken dat de rek een beetje uit hun seksleven is verdwenen en daar graag wat aan willen doen. 
 

De huiselijke seksgodin onthult het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust.


Een groot deel van het genot bij seks wordt veroorzaakt door nieuwigheid en spontaniteit. Maar, als je al zo lang bij elkaar bent dat je elke centimeter van het lichaam van de ander kent en zijn Vijf Beste Standjes kunt uittekenen, hoe krijg je dan dat heerlijke gevoel terug en wat valt er nog te ontdekken? 
 
In elk hoofdstuk neemt Kate een andere ruimte in huis onder de loep en stelt zij praktische veranderingen in je levensstijl voor, waardoor jullie beiden zin en energie overhouden om er een gelukkig seksleven op na te houden.
Met zinderende sekstips voor in de keuken, sensationele standjes voor in de woonkamer, oefeningen voor in de slaapkamer waar de vonken van afspatten en ideeën om je badkamer om te toveren in een dampend heet werkterrein, aangevuld met een aantal buitensporige activiteiten in de openlucht, heeft Kate alle durf en kennis gebundeld die jou naar een volgend niveau zullen tillen.
 
De huiselijke seksgodin is smaakvol vormgegeven en prachtig geïllustreerd met mooie kleurenfoto‘s, aangevuld met leuke tekeningen. 
Het is inspirerend doeboek voor vrouwen, maar mannen zullen het zeker ook inspirerend en leerzaam vinden.
 
Het boek is te koop in onze webwinkel.
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief