Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnenkort: Fifty Shades of Grey, The Official Pleasure Collection


Nog heel even en Nederland kan kennismaken met de officiële collectie van Vijftig Tinten Grijs, goedgekeurd door de auteur E.L. James.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd voordat er een speciale Fifty Shades productlijn op de markt kwam. En dat gaat op 12 november aanstaande gebeuren. Dan vindt de lancering plaats van 'Fifty Shades of Grey, The Official Pleasure Collection', en kunt u de artikelen gebaseerd en geïnspireerd op ’s werelds erotische fenomeen bij De Paarse Keizerin bestellen. Met de officiële verpakking en de handtekening van de auteur.
 
E. L. James bewees al eerder het ijzer te kunnen smeden terwijl het heet is. Zo verkocht ze de filmrechten aan Mark Wahlberg. Bekende acteurs staan nu in de rij om de hoofdrollen van de jonge studente Anastasia Steele en de knappe zakenman Christian Grey te vertolken. De film komt pas in 2014 uit, maar op de speeltjes uit de trilogie hoeven fans niet zo lang te wachten.
 
Het assortiment van Vijftig Tinten Grijs bestaat uit 9 toys en 11 bondage artikelen. De speeltjes zijn stuk voor stuk gekoppeld aan een specifiek citaat uit de boeken. Ze zijn stijlvol vormgegeven en verpakt en wat het natuurlijk extra leuk maakt; op alle speeltjes staat de handtekening van schrijfster E.L. James. Zweepjes, blinddoeken, de beroemde Ben Wa balletjes; u vindt ze allemaal terug in de collectie. Het hele pakket gaat zo'n 500 euro kosten, maar de artikelen zijn ook los te koop.
 
Het was het al een verhitte zomer, het worden vast ook warme, spannende en opwindende wintermaanden.  
 
Een leuk kado voor in de schoen. Of onder de kerstboom. Hoewel onder het bed wellicht een betere suggestie is. 

Binnenkort kunt u de 
The Official Pleasure Collection zien en kopen in onze winkel.
6-11-2012
 
En nog even de promotiefilm voor het boek...
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief