• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Top 10 vrouwen fantasieën

Top 10 vrouwen fantasieën

Natuurlijk hebben vrouwen seksuele fantasieën.
Opwinding begint nu eenmaal in het hoofd en daar horen fantasieën bij. De één heeft een heel repertoire aan fantasieën, de ander heeft er maar eentje met verschillende varianten.
Seksuele fantasieën zijn even gevarieerd als de vrouwen die ze hebben, en ze veranderen met ons mee. Ervaringen, films en boeken voegen allemaal nieuwe fantasieën toe.
Toch is er wel een lijn in te ontdekken. Hieronder de meest voorkomende vrouwen fantasieën op een rij (in willekeurige volgorde).

Seks met meedere mannen (en vrouwen)

Dat mannen fantaseren over het bedrijven van de liefde met meerdere vrouwen wisten we al. Maar ook veel vrouwen fantaseren over seks met twee of meer mannen. En dan hebben we het ook over groepsseks en parenclubs. 

De verkrachtersfantasie

Niet dat vrouwen ervan dromen om echt verkracht te worden zoals het in het strafwetboek staat beschreven, maar de “verkrachtingsfantasie” is de absolute nummer één bij heel wat vrouwen. Tussen de 31 en 57% van de vrouwen heeft zulke fantasieën en voor 9 tot 17% van de vrouwen is dat zelfs hun favoriete fantasie. In deze fantasie wordt de vrouw sterk gedomineerd door de man. Hij duldt geen tegenspraak en heeft duidelijk de touwtjes in handen. De vrouw stribbelt tegen maar moet zich uiteindelijk gewonnen geven. Met name zelfstandige en sterke vrouwen blijken te fantaseren over gedwongen seks.

Mena: "De man in mijn fantasie is altijd een vreemde, meestal een soldaat. Hij overmeestert mij door mijn polsen en mijn hoofd tegen de vloer te drukken. Aanvankelijk wil ik het niet, maar hij weet wanneer ik ervan begin te genieten".

Alexandra: "Het voelt heel dubbel om te fantaseren over een verkrachting omdat ik uiteraard tegen geweld tegen vrouwen ben. Ik heb zelfs meegedaan aan demonstraties. Maar ik durf nu eindelijk aan mezelf toe te geven dat overheersings scenes mij het meest opwinden. Ik fantaseer dan dat ik een onweerstaanbare begeerte oproep bij een docent, politieman of doctor. Dat hij zichzelf niet kan beheersen en zich van achteren aan mij vergrijpt terwijl ik tegenstribbel. In mijn fantasiën komt ook vaak voor dat deze mannen me eerst verlammen met medicijnen zodat ik het volledig machteloos onderga.".

Vrijen met een vrouw  

Mannen vinden het heerlijk om te zien hoe twee vrouwen met elkaar vrijen. Maar er zijn ook vrouwen die fantaseren over het hebben van seks met een andere vrouw. Daarbij wordt vooral gefantaseerd over zoenpartijen en orale seks.

De dominante rol

Heel wat vrouwen fantaseren erover de agressieve rol te spelen en een man volledig seksueel te domineren.

Betaald worden voor seks   

Strippen, lapdances uitvoeren, voor prostituee spelen: de gedachte dat een man zo naar haar verlangt dat hij er voor wil betalen, geeft een vrouw een seksuele macht die erotiseert.

Wilde seks met een volkomen vreemde 

Gepassioneerde seks met een onbekende man is een fantasie die bijna alle vrouwen hebben. Een mysterieuze man met een ondefinieerbare aantrekkingskracht die haar het gevoel geeft dat ze onweerstaanbaar aantrekkelijk is. Het waar en waarom doet er in deze fantasie niet toe. Ze kan zich volledig laten gaan want ze ziet hem daarna toch nooit meer.

Seks met een jonge man 

Sommige vrouwen fantaseren over het ontmaagden van een jonge man die ze vervolgens alles op seksueel gebied kunnen leren. 

Seks met een onbereikbare machtige of bekende man

Alle mannen weten het: bekendheid en macht erotiseren. De gedachte dat zo’n man juist met haar seks wil, windt veel vrouwen op. 

Onderwerping

Hoewel veel vrouwen fantaseren over een meester - slavin verhouding, verschilt de fantasie van vrouw tot vrouw. Zo zijn er vrouwen die erover fantaseren zich volledig te onderwerpen aan zijn grillen en allerlei seksuele opdrachten uitvoeren, terwijl anderen juist tegen willen stribbelen.

Bekeken worden

Veel fantasieën van vrouwen gaan over mannelijke aandacht voor hun lichaam, over zien en gezien worden. De gedachte dat ze naakt anderen opwinding bezorgt met het bijhorende gevoel van seksuele macht werkt erotiserend. De fantasie kan gaan over bekeken wordt tijdens een vrijpartij of werken in een peepshow.

Seksuele fantasieën duiden niet op een tekort aan "the real thing", integendeel! 


Wie veel vrijt, fantaseert ook het meest

Nieuwe inspiratie voor pikante, erotische fantasieën kunt u op doen bij Opwindende Verhalen. Daar vindt u fragmenten van de allermooiste erotische verhalen uit de wereldliteratuur. Een selectie van de mooiste erotische literatuur en films  (dvd's) kunt u ook kopen in de webwinkel.

De Paarse Keizerin
Voor een leven lang gepassioneerd liefhebben

Reacties

Waarom worden vrouwelijke fantasieën altijd alsnog neergezet in het licht van de man? Ik doel hierbij niet alleen op het karakter van de fantasieën (wat blijkbaar vaak onderdanig is). Maar jullie zeggen ook letterlijk 'veel fantasieën gaan over mannelijke aandacht voor hun lichaam' of 'de gedachte dat zo'n man [met macht/aanzien] met haar naar bed wilt, dat wind haar op'. Vrouwen kunnen ook gewoon iets lekker vinden, zonder dat de reden is dat ze begeert willen worden door een man. Vrouwen kunnen ook macht/aanzien hebben, dit hoeft niet altijd de man te zijn. Et cetera. Ik zou willen dat jullie - als website zijnde - af zouden stappen van het hele maatschappelijke beeld omtrent vrouwen en hun seksualiteit! Dat veel vrouwen het gevoel hebben dat hun seksualiteit - bewust en onbewust - in dienst staat van een man is al problematisch genoeg, jullie zouden dit dus als website actief tegen moeten gaan! Bedankt :)

Halleluja wat heeft U het niet begrepen...!

Ik ben het wel eens met de 1e reactie. Dit verhaal, de titel, beoogt een verhaal te zijn vanuit het perspectief van een vrouw geschreven te zijn. De zinnen - dat mannen fantaseren - en mannen vinden - alle mannen weten - ontkacht het verhaal. Het lijkt er zelfs op dat dit door een man geschreven is. Jammer.

Ik ben een zeer ervaren man in sex waarbij ik trio's, sexclubs en single dates 1op 1 met sex ken. Er is wel een generieke rol in sex tussen man en vrouw heb ik ervaren. In feite is de vrouw meer degene die de sexuele handelingen ondergaat; een vrouw geniet intenser, langer , heeft meer erogene zones en kan vaker klaarkomen . Van nature is de man dan ook de " werker" in t spel, zij ontvangt en hij geeft. De meeste vrouwen willen ook van hem initiatief, willen "veroverd" worden. In de sex clubsdraait alles om de vrouw; zij bepaalt, geeft grenzen aan; de vrouw is verleidelijk in erotisch lingerie en lokt daarmee de man. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de fantasieën gebaseerd zijn op de man, en de onderdanige accenten die er benoemd worden...de uitdrukking " genomen worden " heeft echt te maken met de natuurlijke drang van de man om haar te bespringen en te plezieren en van haar om te verleiden, veroverd te worden en vervolgens verwend te worden in alle erogene zones en het heerlijk te ondergaan met mogelijk meerdere orgasmes.

Graag uitleggen "wat" U met "het" niet begrepen hebben bedoelt. Dan zijn wij ook mee. Trouwens, bent U een vrouw?

Aangaande je reactie: Je zou het boek erotische intelligentie eens kunnen lezen van Esther Perel. (M.n. Hst 9) Interessant boek om helemaal te lezen.

Mijn vrouw houdt vol dat ze geen fantasieën heeft. Dat houdt nu dus in dat ik alle variatie bedenk maar die gaat natuurlijk uit van mijn fantasie. Ze doet tijdens het vrijen ook altijd dezelfde dingen in de zelfde volgorde wat het dodelijk saai maakt. Na het vrijen draait ze zich om en gaat slapen zonder dat er sprake van naspel is. Ze komt wel klaar,maar ik voel me steeds vaker getolereerd dan geliefd!

Ai , alsjeblieft maak het bespreekbaar. Zij weet waarschijnlijk helemaal niet dat jij er op deze manier mee zit. Voor haar is haar seks leven misschien wel een 10 waard. Waarom zou zij dan iets willen veranderen. Dat kan pas als jij dingen aangeeft. En wat het met jou doet. En als ze geen fantasie heeft is dat toch niet iets ergs? Maar kennelijk zou jij iets meer spanning willen. Praat hier aub over. En ga het vooral niet ergens anders zoeken. Geef elkaar de kans. Succes Groet Marc

Dat voel ik ook, ik weet thans met zekerheid dat ze zielsveel van me houdt, en ik van haar. Wellicht hebben wij elk een brave vrouw en fantaseren we over stoute vrouwen, terwijl mannen met stoute vrouwen dromen over onze brave vrouwen. Mijn vrouw verdenkt me ervan dat ik mijn (nogal uitgesproken mannelijke) fantasieën persé in realiteit wil omzetten. Fantasie kan niet bestaan als het bij voorbaat uitgesloten is. Sliploos uitgaan bijvoorbeeld. Ziet ze wel zitten, maar het is er nog nooit van gekomen. Sex is mooi en fantasie hoort bij sex. Soms mag het wat stouter.

Hoi, Ik als vrouw zou het geweldig vinden om seks met 2 hot torso's te hebben (knappe mannen dus) ik zelf vind het dan ook lekker om me te laten verwennen dus dat past wel in het platje van 2 mannen... voor mijn fantasie dan he. Al zou ik dan wel voor gigolo's kiezen... kwaliteit is dan wat je krijgt en niet toevallig met 2 mannen uit de kroeg of zo hahah. Maar ik hoor deze fantasie niet vaak :-( ook moeilijk LEUKE pornofilms in te vinden Hmmm nam nam

:-) mijn fantasie als man is mij gewoon beschikbaar stellen en verwennen ... niet als gigolo want geld vind ik not done ... maar voor het overige, op hotel een leuke dame tegenkomen en haar zeggen "ok I'm yours, please use me, please let me know what you want" ... fantasie he ... en met leuke dame, bedoel ik ook leuke dame, geen model of overdreven schoonheid ... maatje meer ok ... niet te jong ook ... nog steeds fantasie :-)

Eigenlijk wel leuk .... de meeste fantasieën zijn wederzijds man/vrouw :-)

Ik herken me in de verkrachtingsfantasie. Die heb ik zelf ook. In mijn fantasie word ik, als ik 's nachts alleen en een beetje aangeschoten een discotheek verlaat, vastgepakt door twee onbekende mannen die me meeslepen naar een soort garage en ik daar verplicht word van alles met ze te doen. Ze fluisteren smerige dingen in mijn oor en gaan hard tekeer. In het echt zou ik 's nachts nooit alleen de straat op gaan. Ik weet ook niet waarom ik deze fantasie heb. Misschien wel omdat ik een enorme controle freak ben en zo de controle los kan laten.

Wellicht ook interessant:

Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar?
Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm? Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes.