Overslaan en naar de inhoud gaan

Valentijns inspiratie 2024

Valentijnsdag nadert snel en bij De Paarse Keizerin geloven we in een liefde vol passie die gevierd mag worden. Of u nu uw partner wilt verassen met een spannend cadeau of op zoek bent naar een leuke ervaring om samen van te genieten of alleenstaand bent,  wij helpen u graag op weg om deze Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

 

Samen genieten van de natuur

Trek uw wandelschoenen aan, pak elkaars hand vast en laat u meevoeren op een romantische wandeltocht. Geniet van elkaar en de omgeving. Online zijn verschillende romantische wandelroutes te vinden zoals deze vijf romantische wandelpaden speciaal voor Valentijnsdag samengesteld door Bever of deze vijf romantische wandelroutes van het wandelmagazine.

Samen genieten van muziek.

Laat de liefde swingen op Valentijnsdag en geniet samen van een concert.
Neem een kijkje op de site van het Concertgebouw. Daar kunt u meteen kaartjes kopen voor het concert met de meest romantische klassieke stukken uit bekende films gespeeld door het Olten Philharmonic Orchestra onder leiding van Murat Cem Orhan.
Voor een magische beleving kunt u ook naar de Valantijnsspecial feat. Romeo and Juliet van Candlelight. Geniet van livemuziek en een zintuigenprikkelende ervaring.

Samen genieten van film.

Een film kijken en tegelijkertijd heerlijk eten, dat kan bij Cinema Culinair. Het motto ’What you see is what you get’ beschrijft dit leuke concept, exact de gerechten eten als in de film. Culinaire hoogstandjes, een goede film en een unieke ervaring.

Samen genieten van cultuur.

Vier Valentijnsdag tijdens een betoverende avond  met een exclusieve tour door het Muiderslot. Wandel door het kasteel waarbij geheimen over liefde en erotiek uit de 17e eeuw worden gedeeld. En dat allemaal bij kaarslicht, hoe romantisch!

Samen genieten van eten.

Liefde gaat door de maag, niet waar?  U kunt natuurlijk uit eten gaan, maar u kunt ook zelf aan de slag en samen koken. Of uw lief verrassen. Het is daarbij extra leuk om te kiezen voor
lustopwekkende recepten. Wij hebben een aantal eenvoudige recepten uitgekozen met de beste afrodisiaca.  Of gaat u liever voor lustopwekkende oesters met bubbels? Er is keuze genoeg voor een romantische (en niet al te moeilijk) dinertje samen.  Ook leuk: deze smakelijke romantische afsluiting in bed.

Samen genieten van elkaar.

Wat is er nu beter dan je geliefde verassen met een ervaring vol sensualiteit en opwinding. Bijvoorbeeld in de vorm van een liefdevolle erotische massage. Een erotische massage is als een bijzonder geschenk,  je krijgt of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten.

Of speel een spannend en opwindend spel op Valentijns avond.  Een spel kan de perfecte manier zijn om sensuele spanning langzaam op te voeren en voor de juiste stemming te zorgen. Het kan ook leiden tot boeiende gesprekken en nieuwe inzichten over seks en intimiteit. En een erotisch spel kan  een inspiratiebron zijn voor nieuwe erotische avonturen samen.
 

Fijn voor genieten van elkaar

€ 34,95
Wonderschone streelveer, elk exemplaar is uniek
De allermooiste en fijnste veer. Met speciale struisvogelveer en handgemaakt houten handvat.
€ 22,95
Energize Aromatherapie Massage Olie
Zijdezacht 100 % natuurlijke olie met zacht aroma van frisse sinaasappel en wilde gember. 120 ml.
€ 24,95
Discover your Lover - erotisch spel
Vereenvoudigde versie van Ultiem Verlangen. En handig zonder bord. (engelstalig)
€ 20,95
Blinddoek : mooi, zacht en comfortabel
Stijlvol, zacht en verstelbaar. Voor nieuwe sensaties.
€ 52,95
Ultiem Verlangen: Spannend spel voor samen
Spannend, uitdagend en goed opgebouwd erotisch spel. Heel goed beoordeeld. Cijfer: 8
€ 19,95
Opwindend pokerspel voor samen
Spannend pokerspel voor langzame opbouw van erotische spanning. Goed beoordeeld.
€ 23,95
Massage Olie Desire (240 ml) - Shunga
Heerlijke sensuele massage olie met een zoete subtiele geur. In lekker grote fles.
€ 15,95
Erotische massage: stap voor stap leren
Hiermee leert u stap voor stap zich een tantrische massage eigen te maken. Duidelijk, liefdevol.
€ 24,95
50 kaarten voor inleiding in Tantra seks
Ontdek samen met uw geliefde de magie van de tantra en laat u meevoeren in een ongekende wereld van verleiding en opwinding. Van prikkelende rituelen

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief