Overslaan en naar de inhoud gaan

Summer Love

De mooiste en meest romantische voorstellingen, festivals, concerten en nog veel meer hebben wij voor u geselecteerd.
Noteer de data alvast in uw agenda en bestel tijdig uw kaartjes. Wat het weer ook wordt, het wordt een Summer of Love...

 

 

Buitenbioscoop in de paleistuin

Zomercinema Paleis Soestdijk

Na het grote succes van de afgelopen twee jaren wordt ook dit jaar een Zomeravond Cinema in de paleistuin van Soestdijk georganiseerd.
Aan de vijverrand in de prachtige paleistuin staat één van de grootste Airscreens van Europa.  Neem zelf stoeltjes, warme dekens, lekker hapjes en drankjes mee en maak samen met je lief  er een onvergetelijke romantische avond van.
Van donderdag 17 augustus tot en met zaterdag 19 augustus 2017.

 

Bacchus wijnfestivalBacchus Wijn festival in het Amsterdamse Bos

Tijdens het weekend van 10, 11 en 12 juni én het weekend van 17, 18 en 19 juni wordt het Amsterdamse bos door Bacchus Wijnfestival omgetoverd tot een heerlijk festival met wijn, eten en muziek.  
Uit alle hoeken van de wereld komen hier de beste wijnen samen. En die kan je hier allemaal per glas bestellen. Heerlijk proeven en genieten dus. De foodtrucks zorgen voor diverse hapjes en de lekkerste muziek wordt verzorgd door de grootste line up die dit festival ooit heeft gekend. Klik hier voor meer informatie.
 

Le Bric à Brac

Le bric a Brac Lingebos summer of Love

Le Bric à Brac- La cinquième édition. Meer dan een kilometer rommelmarkt/brocante door het Lingebos bij Gorinchem. De sfeer: Frankrijk 1970, chanson, crêpes, frites, du vin... 
Voor meer informatie.
 

 

 

 

Dè Parade

De Parade Summer of LoveOp de Parade spelen meer dan 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in de tenten, merendeel speciaal voor het festival gemaakt. De tournee start 23 juni in Rotterdam en reist met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via Den Haag door naar Utrecht en sluit traditiegetrouw eind augustus af in Amsterdam. Meer informatie vind u hier.

 

Opera avond tussen de duinen en het bos

Caprera opera summer of love

In het Caprera openluchttheater, gelegen in het prachtige bos van Bloemendaal, brengt op zondag 27 augustus het Nederlands Kamerorkest een bijzondere opera.
U kunt genieten van prachtige fragmenten uit beroemde opera's waaronder Rossini, Mozart , Gounod en Donizetti en vele andere herkenbare stukken.
 

Dag van de romantische muziek 

dag van de romantiek rotterdam

In augustus wordt in Rotterdam al 30 jaar de dag van de romantiek gevierd.  Dan wordt het Park rondom de Eruromast omgetoverd tot een prachtig decor.  U kunt genieten van klassieke en romantische muziek op verschillende podia en van een dansvoorstelling van het Scapino Ballet Rotterdam. Dit jaar zal voor het eerst de Avond van de romantische muziek plaatsvinden. Op deze avond zal de muziek iets minder klassiek zijn maar staat er meer jazz op het programma. Als bijzondere gast zal ook de Drijvende Diva optreden. Deze dame drijft in een enorme baljurk op het water. 

Entree: een bijdrage zoveel als u kunt missen
Het Park bij de Euromast, 20 en 21 augustus
 

MORE & Het Gelders Orkest

museum more summer love uitMuseum More komt dit voorjaar met een aantal bijzondere zondagmiddagconcerten. In de kerk van Gorssel speelt het Gelderse Orkest stukken die aansluiten bij de portretten van Johannes Grützke, die op dat moment te zien is in Museum MORE.
Bezoek vooraf af na uw bezoek aan de kerk de tentoonstelling van Grützke. De combinatie van schilderkunst en muziek levert vaak leuke nieuwe inzichten op.

 

 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief