Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo vindt u de beste manier om haar oraal te verwennen

Veel vrouwen vinden het fijn om gebeft te worden. De stimulatie door iemands tong van de clitoris en het gebied eromheen zorgt vaak voor ongekende sensatie en opwinding, mits goed gedaan natuurlijk.
Orale seks is heel intiem. Het vraagt om vertrouwen van de dame, en de benodigde skills van de heer.
Over die skills gaat dit artikel. Er zijn veel verschillende manieren om iemand te beffen, maar wat werkt nou het beste?

Om te beginnen is ieder mens verschillend en dus vinden verschillende dames verschillende befmethodes lekker. Daarbij heeft de "mood" waarin de dame zich bevindt ook effect op wat ze op dat moment lekker en opwindend vindt en wat niet. ‘De beste befmethode’ bestaat dus niet. Welke manier voor u en de dame in kwestie het beste werkt, daar komt u maar op één manier achter en dat is uittesten. Maar wij hebben wel goede tips en adviezen en een bewezen methode die u helpen om zich de orale kunst meester te maken. 

Hoe te beginnen en op te bouwen

Het is voor een vrouw fijn als er niet meteen en niet te snel op het doel afgegaan wordt, maar als het liefdesspel langzaam wordt opgebouwd. Stapje voor stapje. Een beetje plagend en prikkelend. Dit geldt ook voor het beffen. Te snel overgaan tot beffen is niet opwindend. Beter is het om eerst andere plekken op het lichaam zachtjes te kussen en te strelen en langzaam naar de vagina, de schaamlippen en van daaruit naar de clitoris toe te werken. 
 

Stap voor stap

U heeft het lichaam gestreeld en gezoend en wilt beginnen met het beffen.

 • Begin met het strelen van de binnenkant van haar dijen. Ga langzaam over op kleine lichte likjes en zachte kusjes aan de binnenkant van haar dijen, varieer daarbij af en toe van tempo. Een veelgemaakt fout is een standaard tempo aanhouden. Als er iets saai en niet opwindend is, is het een eentonige befsessie. Het beste kunt u beffen alsof u iemand tongzoent.
  Probeer uw tong ook op verschillende manieren te gebruiken. U kunt uw hele tong gebruiken, maar ook alleen het puntje van uw tong. U kunt zacht likken, of meer kracht gebruiken. 
   
 • Vervolgens begint u met het kussen en likken van haar buitenste schaamlippen. U keert zo nu en dan plagend terug naar de binnenkant van haar dijen. U likt en kust nog niet haar clitoris! Sterker nog: u raakt de clitoris niet aan, ook niet eventjes. U blijft er bij uit de buurt.
  Als u dit een tijdje heeft gedaan, stapt u weer over op het strelen van de dijen. Vervolgens kust en likt u weer de binnenkant van de dijen en buitenste schaamlippen. Zorg dat er variatie en een opbouw inzet. Plaag en stimuleer. 
   
 • De volgende stap is het zoenen en likken van de binnenste schaamlippen. En ook hier geldt weer: keer af en toe terug naar de binnenkant van de dijen en de buitenste schaamlippen. Varieer in tempo, pauzeer soms eventjes, zoen en lik op verschillende manieren.
   
 • Dan volgt eindelijk het kussen en likken van de vaginale opening. Let wel: raak haar clitoris nog niet aan! Ook niet eventjes. Laat u niet afleiden en bouw dit orale spel langzaam op. De clitoris, het gevoeligste deel, is als laatste aan de beurt.
   
 • Als het goed is, is uw partner nu extreem opgewonden. Haar clitoris is nu goed doorbloedt, en een aanraking voelt nu opwindend en sexy. Maar, u raakt de clitoris nog steeds niet aan!
  De volgende stap is namelijk om uw vingers te gebruiken als extra stimulans. Het gaat om een extra stimulans, niet om het vingeren an sich.  Dus doe het rustig aan, gebruik een of twee vingers of een duim. 
  Dit vingeren combineert u met het kussen en likken van de schaamlippen en de dijen. De afwezigheid van het stimuleren van de clitoris maakt het extra opwindend voor haar. Dit voedt het verlangen en laat haar extra genieten.
   
 • In plaats van uw vingers kunt u uiteraard ook een fijne vibrator gebruiken voor het stimuleren van alle erotische plekjes in haar vagina. 
   

Na het voorspel

De opbouw van het beffen brengt uw geliefde in de juiste mood. Uw partner is nu opgewonden, ook fysiek. Dat betekent dat haar schaamlippen zijn opgezwollen en ze vocht aanmaakt.

U kunt zich nu met uw tong richten op haar clitoris.
Druk niet te hard met uw tong op de clitoris, dat is niet fijn en ook onnodig, de clitoris en het gebied daaromheen is supergevoelig. Zelfs een zuchtje adem kan al opwindend zijn. Probeer verschillende manieren. U kunt eerst losjes likken met uw hele tong om vervolgend krachtig te likken met het puntje van uw tong. En let op, heeft u eenmaal een goede manier gevonden, dan houdt u die vast. Stop met variëren en focus u op een constant ritme en lik-beweging. Dat blijft u doen totdat ze klaarkomt.
 

Ultieme laatste stap

U kunt nu nog wel 1 ding doen, en dat is de clitoris wat meer ruimte geven. U kunt het kapje dat vaak een beetje over de clitoris heen zit, stimuleren. U kunt dat doen met uw wijs- en middelvinger. U maakt daarvoor met deze twee vingers een v-teken en legt ze aan beide kanten van de clitoris.

U maakt nu een rustige beweging en duwt voorzichtig het kapje weg, naar buiten. Dit onthult haar clitoris nog meer. U kunt nu voorzichtig uw vingers bewegen. Van binnen naar buiten en omgekeerd. Ondertussen blijft u gewoon doorgaan met likken tot ze een orgasme krijgt.

Verschillende standjes

Beffen kan op veel verschillende manieren. Nu we de techniek besproken hebben kunnen we kijken naar de verschillende standjes en posities die u kunt innemen tijdens het beffen.
 

Staand beffen
 

De vrouw staat en de partner zit op de knieën. Tijdens likken en strelen van de schaamlippen en de clitoris kunt u met uw handen de binnenkant van de dij beroeren voor wat extra seksuele spanning. Dit standje kan ook goed onder de douche uitgevoerd worden. Onder de douche beffen is trouwens ook prettig voor iemand die voor het eerst een vrouw beft en misschien nog een beetje huiverig is voor de smaak en geur van de vagina. Onder de douche weet u zeker dat de vagina schoon en fris is wat het een en ander misschien wat minder eng maakt.

Bij een staande positie kan de vrouw er ook nog voor kiezen tegen de muur aan te leunen zodat ze haar been op de schouder van de partner kan leggen. Op die manier kan de tong dieper de vagina
in komen.
 

Zittend beffen
 

De vrouw ‘zit’ met haar vagina op het gezicht van de partner die op haar/zijn beurt de schaamlippen en vagina kan likken. Ook kunt u zachtjes zuigen op de clitoris en met uw handen haar billen vasthouden en strelen.
 

Standje 69
 

Een oude bekende. Standje 69. U ligt op of naast elkaar met de hoofden bij elkaars geslachtsdelen.
Zo kunt u bevredigen én bevredigd worden op hetzelfde moment.
 

Liggend op bed
 

Simpel maar lekker. Beffen of gebeft worden liggend op bed. De vrouw ligt op haar rug en de partner kruipt naar beneden en streelt het gebied van en rondom de clitoris met zijn of haar tong.
Ook fijn om te proberen: leg een kussen onder de billen van dame.

 

Extra tips

 • Bij beffen is het belangrijk niet meteen alleen de aandacht te richten op de clitoris. Bouw op, temporiseer. Stel het likken van de clitoris zo lang mogelijk uit.
   
 • Wanneer u het beffen bespreekbaar maakt kan er een hoop verbeteren. Vraag gewoon eens wat uw partner lekker vindt. Of zorg ervoor dat ze zich zo op haar gemak voelt dat ze u tijdens het beffen extra aanwijzingen kan geven.
   
 • Er zijn speciale glijmidddelen voor orale seks. Dat zijn glijmiddelen met een smaakje. Een glijmiddel kan sowieso een fijne sensuele aanvulling zijn, en een glijmiddel dat smaakt naar aarbeien, espresso of chocola kan echt zorgen voor een bijzondere en leuke ervaring. Het kan ook dames helpen die het lastig vinden om zich te ontspannen, omdat ze het idee hebben dat vaginaal vocht niet lekker is, of zelfs vies.

Iedere vrouw anders

De tips hierboven zijn niet altijd zaligmakend. Soms vindt een vrouw het juist helemaal niet lekker als er tijdens het beffen ook gevingerd wordt. Of wil ze juist wél dat u direct op het doel afgaat.
Het is dus heel fijn om te weten wat uw lief lekker vindt zodat u daarnaar kunt handelen. Begin in ieder geval altijd voorzichtig en let goed op uw partner. Als u zich beiden op uw gemak voelt is beffen het allerlekkerste.

 

Leuke producten voor orale seks

€ 19,99
Jo Gelato Creme Brulee: Heel goed glijmiddel met smaakje
Veilig en lekker. Heel leuk als sexy dessert na een romantisch diner.
€ 19,95
Jo Gelato Mint Chocolade : Heel goed glijmiddel met smaakje
Deze JO Gelato is een nieuw glijmiddel op waterbasis met de smaak van Mint en Chocola. De gelato serie bestaat uit glijmiddelen met geweldige smaken
€ 23,95
Verfijnd glijmiddel met de smaak van wilde kersen (biologisch)
De smaak is verfijnd en lief, uitzonderlijk lekker en (ze zeggen) verslavend. 120 ml
€ 23,95
Verfijnd glijmiddel met de smaak van verse aardbeien (biologisch)
Smaakt en ruikt naar zomers frisse aardbeien. 120 ml
€ 109,95
Mona 2 vibrator: Bestseller van Lelo
Een prachtige all-rounder voor alleen en samen, met heerlijke vibraties, makkelijke bediening en echt heel erg stil.
€ 74,95
Roxy: Luxe, Stil met Heerlijke Vibraties
Luxe vibrator met heerlijke, diepe en intense vibraties. Lekkere vorm, makkelijk in gebruik en fluisterstil.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 05/22/2020 - 16:00

Nadat je alle stappen doorlopen hebt en net voor je de clitoris stimuleert, langzaam met de tong (puntje of volledige tong) van beneden van de vulva naar boven tot de clitoris, maar zeer langzaam en opnieuw.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 01/06/2021 - 16:02

Wij hebben een opmerking op deze rubriek. Wij gebruiken hiervoor de kivin methode. Wel doen wij hem iets anders dan beschreven staat op internet. Mijn vrouw heeft dan een kussen onder haar billen en het been aan de zijde waar ik lig op mijn schouder/rug. Mijn vingers plaats ik niet op het perineum maar masseer haar g-plek. Deze methode werkt bij haar ontzettend goed.

Aanbevolen artikelen

Yoni-massage is een bijzondere en intieme vorm van tantra. Het is een intense beleving die puur is gericht op de vrouw en haar helpt om problemen en blokkades op te heffen en geconditioneerde emoties los te laten.
Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief