• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Op de rand

Op de rand

Hoe uit te voeren: De vrouw ligt op haar rug en haar benen en dijen bungelen over de rand van het bed, de bank, de keukentafel, enzovoort. Ze spreidt haar benen en laat de voeten op de grond rusten als dat mogelijk is en de man staat of knielt dan tussen haar dijen en penetreert haar.

Waarom is dit fijn voor de man: Hierdoor kunt u maximaal stoten en diep penetreren. U krijgt een ongelooflijk intieme blik (en als u het doet voor een spiegel kan uw partner ook genieten van de aanblik). U kunt ook de borsten en clitoris van uw partner gemakkelijker bereiken.

Waarom is dit fijn voor de vrouw: Uw partner kan gemakkelijk uw borsten en clitoris strelen, en uzelf ook. Dit is ook een fijne positie voor het gebruik van sex toys; gebruik een vibrator op uw clitoris terwijl uw partner in u stoot.

Variaties: Probeer dit, voor een iets avontuurlijker positie, terwijl de man boven op de vrouw ligt met één been op de grond en het andere been geknield op het desbetreffende oppervlak voor meer pressie. De vrouw kan dan een been, of beide, om de taille van de man slaan.

 

Waarschuwing: Als de man een heel grote penis heeft, moet hij langzaam bewegen totdat hij er zeker van is dat zijn partner het prettig vindt. Wees ook voorzichtig als de vrouw rugproblemen heeft, want deze positie kan te zwaar zijn voor haar rug.

Moeilijkheidsgraad: **

Meer tips? Kijk dan in de winkel naar '52 tips voor opwindende seks'
Of kom volgende week terug.