Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantie feesten; kort erotisch verhaal van W. van Batenburg

Filmmaker W. van Batenburg is bekend van Pruimenbloesem en 'n Schot in de Roos. De ooit geruchtmakende regisseur is ook schrijver. En een gewaardeerde.
Onderstaand verhaal komt uit zijn laatste boek "De nieuwe condoomvertellingen". In dit boek staan achttien korte originele, erotische, prikkelende verhalen. De verhalen lezen heerlijk weg. Ze zijn geschreven in een directe, prettige stijl die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken. Soms zijn ze vrolijk, dan weer gek, speels, pikant spannend of opwindend.  Maar allemaal de moeite waard om lekker samen te lezen in bed. Een aanrader.

Spannend en erotisch verhaal: Vakantie feesten

Een uurtje van een ontbijt van wietthee en spacecake begon de wereld van Olga er een stuk beter uit te zien en moest ze ineens denken aan het idee om alleen gehuld in een vrijwel doorzichtige jurk naakt door de hoofdstraat te gaan lopen. Niet als de rattenvanger van Hamelen, maar als de mannenvangster van ... verrek ze kon even niet op de naam van het stadje komen waar ze sinds drie dagen verbleef. Maar wat donderde dat. Ze keek uit het raam en zag dat de zon ook vandaag weer alle krachten had gebundeld; dat hete licht zou zeker helpen om de nauwelijks bedekte aantrekkelijkheden van haar rijpe lichaam scherp te laten doordringen tot het brein van alle in de buurt zijnde mannen. Ze trok de jurk uit de kast, hield 'm voor zich, aarzelde hooguit nog een enkele seconde voordat ze de dunne stof over haar hoofd trok en daarna gladstreek. Met een paar hoge hakken ziet het er ongetwijfeld nog strakker uit, dacht Olga en ze zocht het hoogst gehakte, fleurigste paar zomerschoentjes uit waarop  ze zich langer dan enkele minuten zou kunnen voortbewegen. Eenmaal met de schoenen aan paste haar spiegelbeeld amper nog in de hoogte van de spiegel. Wat ze zag oogde verleidelijk genoeg, en wat voor mij verleidelijk is, vond Olga, geldt zeker voor de meeste heren.

   Buiten bleek die oberservatie precies te kloppen, want ze had nauwelijks vijftig meter afgelegd of minstens twintig mannen hadden haar met hun blikken op de korrel genomen, en zonder achterom te kijken wist ze zeker dat er al een stuk of vijf achter haar liepen. Goh, wat zou ik graag even in die opgegeilde mannenbreinen willen luisteren naar hun gedachten, overwoog Olga, terwijl ze in rustig tempo voortwandelde. Daarna vroeg ze zich af of ze hier en daar bij gekke winkeltjes even haar uitdagende loopbewegingen zou moeten onderbreken of dat ze er beter aan deed gewoon achter elkaar door te lopen en zo de spanning niet te verbreken. Ze besloot tot het laatste. Vijf minuten later keek ze zogenaamd per toeval achter zich en zag dat het eerder geschatte vijftal was toegenomen tot een aantal van in de gauwigheid gezien twaalf mannen.

   Eigenlijk ben ik een film waard op deze manier, oordeelde Olga; de opwinding achter haar zou ze graag op het grote witte doek willen aanschouwen. Ineens zag ze weer het prachtige provocerende billenbeeld van Marilyn Monroe voor in Some like it hot voor zich. Ik kan me helaas niet met haar vergelijken, maar dat ik hier de nodige indruk maak, is onmiskenbaar, dacht ze. De sliert van mannen achter haar werd groter en het aantal uitroepen en geluiden die ze hoorde steeg navenant. Ze verstond er geen woord van, wel kreeg ze steeds meer het gevoel dat ze een collectieven geilheid opriep die ertoe deed. En dat was precies de bedoeling. Tweehonderd meter verderop eindigde de bestrating en daar zou ze gezien haar schoeisel op haar schreden moeten terugkeren en door die grote groep van opgewonden mannen heen moeten lopen. Zouden ze haar laten passeren, aanraken, haar vastgrijpen, willen liefkozen, ter plaatse willen bezitten of ontvoeren? Zou het een gangbang worden met de sterken eerst en de zwakkeren later? Ze voelde dat haar kruis dreef van opwinding en dat dit het geilste was dat ze in jaren beleefd had. Omdat ze niet goed wist wat ze zou doen, liep ze in een nog iets trager tempo door tot het einde van de straat.

   Ze stond stil, draaide zich langzaam om en keek naar de mannengroep die inmiddels tot misschien wel twintig mannen was aangegroeid. Strakke gezichten met harde, verlangende ogen staarden haar aan en ze schrok behoorlijk van alle hartstochtelijke emoties die ze kennelijk had opgeroepen. Ze durfde geen voet te verzetten, door de groep heenlopen leek haar helemaal geen goed plan meer, ze zou misschien niet direct op straat verkracht worden, maar ze was er absoluut niet zeker van dat ze er zonder kleerscheuren vanaf zou komen.

   Een meter of tien bij haar vandaan stond een open cabriolet, waarvan de bestuurder op zijn gemak het tafereel zat te bekijken dat ze had veroorzaakt. Een aantrekkelijke man in een mooie auto. Behoefte aan mannenhanden had ze nog steeds en ze besloot ineens naar de auto te lopen, in te stappen en dan maar te zien wat er zou gebeuren. De man achter het stuur knikte haar toe alsof hij deze mavoeuvre al had verwacht en startte de motor meteen toen ze het portier opende. Ze zat amper en had het portier nog niet dicht getrokken of hij reed al weg. Toen ze omkeek zag ze de groep mannen achter de auto aanrennen en ze meende zelfs te zien dat een van hen al een geërecteerde lul buiten zijn broek had hangen.

   De wagen trok snel op en met een flinke vaart reden ze over de kronkelige weg de bergen in. 'Wow', zei de man, 'je ziet er goed uit'.
   'Dank je,' zei Olga. 'Wow', ze de man weer, 'je ziet er niet alleen goed uit, geweldig zelfs, maar je ruikt ook nog 's opwindend.'
   Olga moest even zoeken naar een antwoord, maar dat had ze nog niet gevonden toen hij alweer zei; 'Wow, dit overtreft mijn stoutste dromen!' Olga besloot omdat er verschillende haarspeldbochten aankwamen maar niet te antwoorden. De bestuurder deed twee dingen tegelijkertijd, haar bijna voortdurend bekijken en ook de auto door de gevaarlijke bochten loodsen. Olga voelde de opwinding en groeiende angst door elkaar heen vliegen, en sloot haar ogen totdat ze ineens ene hand tussen haar benen voelde die ze gespreid had om in evenwicht te blijven en ondanks de druk van de veiligheidsgordel niet om de haverklap tegen de bestuurder aan te schuiven. Ze probeerde zijn hand weg te duwen en schreeuwde in plotselinge angst, 'Let op de weg man!' Terwijl ze hem aankeek, liet hij zijn stuur helemaal los en riep:'Ik ken deze weg als mijn oudste broer.' Gelukkig greep hij het stuur weer met één hand vast, maar zijn andere hand bleef in haar kruis. Ze rilde, durfde zijn hand niet weg te duwen en kneep haar ogen dicht op het moment dat ze opnieuw enkele bochten in sneltreinvaart op zich af zag komen. Ze voelde meer dan dat ze zag hoe ze rakelings langs een afgrond reden en hoorde het knerpen en wegspringen van stenen die daar lagen. Tegelijk wist de man met zijn middelvinger haar spleetje te vinden en na het nodige gewriemel en gewring helemaal naar binnen te krijgen. 'Wow, wow, dit is geil, zo geil Wowi, wow!!'

   Ze hoorde zijn herhaalde kreten boven het motorgeluid en de gierende banden uit. De hete lucht knetterde om haar heen en ze kneep uit pure angst haar benen tegen elkaar. 'Wow,' hoorde ze weer, 'laat je toch gaan.' Ze keek opzij, verbijsterd, ze was geil, inderdaad, maar de angst die ze voelde was nog groter, veel groter. Ze kneep haar dijnen nogmaals tegen elkaar en keek hem smekend aan. Hij begreep haar totaal verkeerd. Hij brulde bij:' Laat je toch gaan, laat je toch gaan, zoiets geleef je nooit meer. Je komt klaar, dat beloof ik je!'.

   Zijn vingers wroette door. "Stop, stop, hou op,' gilde ze. Ze keek ontzet voor zich uit, zag weer een paar steil naar beneden lopende haarspeldbochten op zich afkomen waarvoor hij nauwelijks vaart verminderde. Hij moest uitwijken, ze verloor compleet haar evenwicht, haar benen gingen wijd uit elkaar en ze voelde zelfs en tweede vinger de gladde diepte van haar kut ingaan. Wreef hij, of wreef ze zelf over haar clit? Ze wist het niet, voelde haar geilheid en toen kwam het, kwam ze klaarm schokte, lag wild bewegend over de leuning van haar stoel, en schokte opnieuw en opnieuw.

   Ineens voelde ze hoe hij afremde en de auto tot stilstand bracht. Toen keek ze opzij en zag een paar mannenogen die duidelijk maakte dat er nog geen einde was aan deze tocht. 'Wow, nu is het coureurtje aan de beurt,' riep hij enthousiast en maakte meteen aanstalten om de daad bij het woord te voegen.

   Olga gaf hem een klap, daarna nog een, en toen een hele serie. Ze beet hem zelfs en uiteindelijk lukte 't hem terwijl ze bijna bovenop hem zat haar gordels los te maken en haar uit de wagen te duwen. Met doodsverachting schoot hij de weg weer op, ontweek een vrachtwagen en verdween uit het zicht.

   Het duurde uren voordat Olga haar zenuwen weer onder controle had en in haar exotische outfit een lift durfde te vragen. Toen ze op haar kamer terug was en in de spiegel keek, wist ze zeker, dat ze het speciale ontbijtje van die ochtend voorlopig niet meer zou nemen; dat wist ze heel zeker.

Het boek De nieuwe Condoomvertellingen kunt u onze webwinkel kopen.
 

 

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 06/25/2020 - 14:22

Mijn vriendin en ik hebben al jaren ervaring met sex in combinatie met wiet en wij kunnen zeggen dat het elke keer weer heerlijk is. In dit verhaal krijgt wiet de schuld van het onverantwoorde gedrag van Olga en dat ze het daarom voorlopig niet meer neemt. Het onverantwoorde gedrag komt niet door de wiet maar door haar persoonlijkheid. Wiet in zeer kleine hoeveelheden (gebruik een vaporisator en géén tabak) geeft een enorme boost aan je seksleven, vrouwen worden botergeil, zeer ontspannen en drijfnat waardoor pijn bij de penetratie niet voorkomt. Heren moeten niet te veel nemen omdat de slaap de lust om veel uit de kast te trekken aanlokkelijker wordt. Ik zou graag zien dat de Paarse Keizerin zich eens in deze materie verdiept. Zoals bv wietolie of wietcreme van cocosolie als lubricant.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 09/15/2020 - 15:57

Ik zou met iets meer compassie reageren en zelf ook genieten

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief