Overslaan en naar de inhoud gaan

Sauna bezoek, kort erotisch verhaal

Sauna bezoek is een kort erotisch verhaal van auteur AM van Loon uit haar verhalenbundel Nachtzuster.
 
Vandaag ga ik naar de sauna met een vriend. Drukke week achter de rug en behoefte aan warmte en rust.
Het is een kleine sauna, weinig mensen en knus. Ben nog nooit met hem naar de sauna geweest laat staan, dat ik hem naakt gezien heb. Ben daar wel nieuwsgierig naar.
Het is een mooie lange man. Eigenlijk val ik wel op lange mannen en ze moeten ook goed geschapen zijn. Oef sorry dat ik mijn gedachten zo even op papier zet, maar het is wel zo. 
Bij mij is er even een spanningsveld veld bij het uitkleden. Bh en slip uit, ja daar sta ik in volle glorie. Ik heb stevige, handvolle borsten, die zeker nog niet treurig kijken. Verder heb ik een vol lijf. d.w.z. stevige benen en ronde heupen. 
Ik doe mijn badjas aan en frunnik wat aan mijn slippers. Daarna lopen we naar de douche. Nou die is ijskoud en mijn borsten gaan gelijk strak in het gelid staan met uitstekende tepels. Ja dat krijg je van de kou.
Ik voel zijn ogen over mijn lijf gaan, maar doe net of ik het niet merk. Ondanks het koude water, pak ik de zeep en smeer het langzaam over mijn borsten. Volgend over mijn buik tot mijn plukje haar. Doe mijn benen iets wijder en maak mijn schaamlippen schoon, daarna laat ik het koude water het zeepsop wegspoelen. Mijn handen volgen de waterstralen alsof ze het weg willen vegen. Ze glijden langs mijn tepels, langzaam naar beneden en laat ze dan over mijn billen gaan.
Zo dat is genoeg, we gaan naar de sauna, lekker de hitte in. Er is niemand aanwezig, wij gaan op de bovenste vrij brede bank liggen. Deze is zo breed als het plafond en er is een klein raampje waardoor je  naar buiten kunt kijken. 
Op de rug liggend genietend van de rust en de warmte. Zijn hand voel ik langs mijn been gaan. Eigenlijk zou ik me om willen draaien, zodat zijn hand onder mijn lichaam zou komen te liggen. Wat een gedachte.
De hitte trekt door mijn lijf en maakt mij geil. Het brandt ook op die plek welke verborgen is door mijn benen. Ik kan de verleiding niet weerstaan en doe ze iets uit elkaar. Oh. Wat heerlijk, hier word ik nog hitsiger van. Ondertussen praat ik met hem over koetjes en kalfjes. Pff hij moest eens weten.
Hoe voelt hij zich eigenlijk, dat schoot ineens door mijn hoofd. Zijn geslacht zie ik niet, zijn been staat gebogen en om nou uitvoerig te gaan kijken, nee, dat doe ik niet.
Het zweet ligt als kleine druppeltjes op mijn lijf. Langzaam veeg ik ze van mijn borsten, daarna nogmaals, maar dan naar beneden richting mijn plukje haar. Mijn benen liggen wijd en mijn handen vegen vanaf de pluk naar de binnenkant van mijn dijen. De duimen raken mijn schaamlippen. 
Door mijn wimpers heen zie ik dat hij kijkt. Hij draait richting mij en zijn stijve geslacht veegt langs mijn been. Hij blijft even zo liggen, dan draait hij zich om op zijn buik.
Hij heeft een prachtig volle grote pik. Bij het aanzien van die pracht word ik onrustig in mijn onderlijf.
Het zandlopertje is leeg, we besluiten om te gaan afkoelen. “Even wachten, tot ik wat rust in mijn lijf heb”, zegt hij. Om daarna een lekkere koude douche te nemen, natuurlijk om af te koelen. Dit wordt met een knipoog afgesloten. We blijven nog even liggen.
Als we opstaan zie ik dat hij inderdaad tot rust is gekomen. 
De douche is koud en weer reageren mijn borsten. Ze staan zo strak vooruit, dat het bijna pijn doet.
Vervolgens het zwembad in, wat bijna een warm bad lijkt. Heerlijk wat een luxe, warm water wat zo naar buiten gaat en wij natuurlijk ook zo de frisse lucht in. Wat een feest. 
Ik zwem naar het einde van het zwembad en leg mijn armen om twee steunen. Langzaam drijft mijn lijf als een loom blad naar het wateroppervlak. Mijn borsten komen iets boven water uit, als twee kleine eilandjes met een topje. 
Onder water zwemt hij naar mij toe en ik voel zijn lijf langs mij heen gaan. We zijn alleen in het zwembad en alles is mogelijk schiet er door mijn hoofd. Het verlangen is groot om hem naar mij toe te trekken. Lekker mijn benen om zijn lijf slaan en mijn onderlichaam op zijn benen zetten.
Mijn wellustig lichaam druk ik zachtjes tegen hem aan. Alweer zag ik zijn reactie. De stijve pik duwt hij tegen mijn lijf. 
Een heftig gevoel van lust schiet door mij heen. Als reactie doe ik mijn hand onder water en duw tegen mijn klit voor wat ontlasting. Helaas helpt dit niet, het wordt alleen maar heftiger.
Tot overmaat van ramp drukt hij op een knop en onderwater schiet een straal uit de muur. Het gevolg: onderwater massage van mijn clitoris en vagina. Verdwaast kijk ik hem aan, dit is wel een heel prettige manier van masseren. Hij lacht en duwt mij naast de massage straal en stopt zijn lid tussen mijn benen.
Er is nog steeds niemand en samen staan we tussen twee bubbelende massage stralen in. Ondertussen stopt hij zijn lid in mij en stoot hard naar binnen.
Door de onverwachte actie geef ik een kreun en kijk hem met open ogen aan. Doorgaan fluister ik in zijn oor en zucht van verrukking. 
Nee, hoor ik en na nog een stoot is hij er weer uit. Nog even wachten, straks meer. Hij leidt mij naar het afgelegen bubbelbad. Terwijl de bubbels heftig in de weer zijn, voel ik zijn vingers langs mijn klit glijden. Even gaat hij snel op en neer, daarna via mijn schaamlippen door in mijn roze grot.
Ik schuif iets naar voren en laat het genot over mij heen komen. Ik vul hem aan door mijn vingers snel over mijn klit te laten gaan. Door de bubbels zie je niet wat er gebeurd onderwater, maar ik voel hoe de lust opgebouwd wordt en langzaam tot een hoogte punt komt. Ik sluit mijn ogen, bijt op mijn lippen en laat komen wat er komen moet. Zuchtend glij ik onderuit en geniet van de resterende sensaties.
Hij haalt zijn hand weg en kijkt mij lachend aan. Zo, dat was verfrissend. 
Tja dat kan je wel zeggen terwijl ik weer loom op mijn bankje ga zitten. Mmm dank je wel en terwijl ik dit zeg ga ik tegenover hem zitten. Er is nog steeds niemand buiten of in het water en zie dat zijn lid nog fier overeind staat. Plaats nemend op het bankje zet ik mijn voet tegen zijn geslacht aan. 
Heel voorzichtig schuif ik mijn voet op en neer terwijl ik naar hem kijk. Hij sluit zijn ogen terwijl ik mijn tenen gebruik om over zijn eikel te wrijven. Langzaam weer naar beneden zachtjes duwend. Hij duwt zijn bekken naar voren en doordat hij iets schuin ligt, kan ik nu ook over zijn ballen wrijven.
Zuchtend beweegt hij mee, dan verwissel ik zijn voet voor mijn hand. Sneller ga ik nu over zijn lid en zou het willen afronden voor een happy end, maar dat kan niet hier in het water. Ik stop en ga naast hem zitten. De rest moet je zelf doen op een andere plek.
Geen probleem en trekt mij mee uit het water. Slaat gauw zijn handdoek om terwijl wij naar de douches lopen. Deze bestaan uit nissen en je staat achterin helemaal vrij. Niemand kan je dus zien.
Hij pakt mijn borsten en zijn nog harde pik duwt hij in mijn hand. Maak het af, fluistert hij in mijn oor. Terwijl hij zachtjes mijn borsten masseert, sluit ik mijn hand om zijn lid en ga met lichte druk op en neer. Ik kom zo, ik heb niet meer zoveel nodig, hoor ik hem zuchten. 
Na dat gezegd te hebben schokt zijn lichaam en ik zie het sperma tegen mijn buik schieten. Ik doe een stap achteruit en ga mezelf afspoelen, voor het geval er iemand ook gaat douchen.
Zo zullen we nu maar weer een koude douche nemen en verder gaan met het sauna ritueel?
 

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 04/24/2018 - 22:55

Wat een super erotisch verhaal! Spannend en geil
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 06/05/2018 - 23:09

Heerlijk opwindend om verlangen te voeden naar ongewone plaatsen en vormen... Peter
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/29/2019 - 13:11

komt ons bekend voor wij ( stel van 71 jaar) doen dit regelmatig
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 03/19/2019 - 08:33

Mooi geschreven. Heerlijk opwindend verhaal over iets dat mijn partner en ik ook regelmatig doen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 03/24/2019 - 18:32

Een heerlijk opwindend verhaal! Krijg je warme gevoelens bij.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 07/26/2019 - 14:41

Heerlijk geil verhaal. Hebben dit ook al eens gedaan met een heerlijk vervolg op de kamer.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 10/13/2019 - 19:56

Mooi spannend verhaal. Tuurlijk mag het niet, maar mmm, geil idee,. Volgende week ga ik weer met mijn vrouw. Toch maar eens......
Ingediend door Frank de Lange (niet gecontroleerd) op zo, 06/13/2021 - 21:09

Mooi beschreven, zowel de vrouwelijke lust als de zijne. Mooi zoals benoemd wordt dat lengte er toe doet. Zó is een saunabezoek weergaloos.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 10/16/2021 - 23:42

Oh wa

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 08/17/2023 - 15:27

Heerlijk verhaal. Ook wij - een stel van 77 - kunnen hier vaak nog intens van genieten.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief