Overslaan en naar de inhoud gaan

'Het seksuele leven' van Catherine M.

Het seksuele leven van Catherine M. sloeg in 2002 in als een bom, eerst in Frankrijk en daarna in de rest van de wereld. Er werden in de eerste week meteen al 100.000 van verkocht!

De autobiografische roman beschrijft het seksuele leven van een vrouw die met honderden en honderden mannen naar bed gaat, her en der masturbeert en deelneemt aan gangbangs en orgieën.
Het werk werd meteen bejubeld als een lofzang op de vrouwelijke seksualiteit, tot een feministisch pamflet uitgeroepen en geprezen door libertijnen over heel de wereld. De flamboyante homoseksuele criticus Edmund Valentine White III noemde het werk 'het meest expliciete boek over seks dat ooit door een vrouw werd geschreven'.

 

Dit boek gaat niet over relaties of gevoelens, het gaat over seksualiteit.  
In dit boek vertelt Catherine (in het dagelijks leven hoofdredacteur van het toonaangevende tijdschrift voor beeldende kunst “Art Press”) met intelligentie en flair over haar ervaringen.

 

Hier is een zelfbewuste vrouw aan het woord die, niet gehinderd door schuld- of schaamtegevoelens, zich gedreven weet door een volstrekt onbevooroordeelde nieuwsgierigheid. Catherine weet duidelijk waar ze het over heeft, en beschrijft ook alle vezels van het lichaam, alle moeilijke plekjes die plezier kunnen geven, hoe de standjes en de stoten werken, de verschillen van voor of van achteren en ga zo maar door. Hoewel de verhalen behoorlijk pikant zijn en Catherine geen blad voor de mond neemt, is door haar onbevangen vertellen en haar heldere vertelstijl het boek niet echt grof.
 

Een passage waarin Catherine op een pikant feest is

De avonden die Victor ter gelegenheid van zijn verjaardagen organiseerde maakten de meeste indruk op me. Bij de ingang van het landgoed stonden bewakers met honden aan de lijn in walkie-talkies te praten, en de menigten intimideerde me. Sommige vrouwen hadden zich voor de gelegenheid speciaal aangekleed in doorschijnende jurken of overhemdblouses waar ik jaloers op was, en ik hield me afzijdig zolang er nieuwe mensen aankwamen die elkaar met glazen champagne in de hand begroetten. Uiteindelijk voelde ik me pas op mijn gemak als ik mijn jurk of broek uit had. Mijn ware kleding was mijn naaktheid, die me beschermde.

De architectuur van de plek sprak me erg aan omdat hij leek op de inrichting van een kledingwinkel op de boulevard Saint-Germain die toen erg in de mode was, Le Gaminerie. Het was een grot met nissen van wit stucwerk die een stuk groter was dan de winkel. We bevonden ons in het souterrain en de verlichting kwam vanaf de bodem van een zwembad, waar de 'grot' direct op uitkwam. Door een raam, dat net een gigantisch televisiescherm was, zag je de lichamen voorbijzwemmen die op de verdieping erboven in het zwembad waren gesprongen. Op de plek die ik beschrijf heb ik me nooit veel verplaatst. De schaal van de dingen om me heen was veranderd, maar mijn situatie verschilde niet erg van de eerste keer, met mijn vrienden uit Lyon. Eric legde me op een van de bedden of banken die in de alkoven stonden, waarmee hij een stilzwijgende afspraak in ere hield dat hij het initiatief zou nemen om mij uit te kleden en neer te leggen.

Hij begon meestal met me te strelen en kussen, maar het werd meteen overgenomen door anderen. Ik bleef altijd op mijn rug liggen, misschien omdat de andere gebruikelijke houding, waarbij de schrijlings op het bekken van de man gaat zitten, zich minder leent voor meerdere deelnemers, en sowieso een persoonlijker contact tussen twee partners impliceert. Liggend kon ik door meerdere mannen tegelijk worden gestreeld, waarbij er één rechtop zat, om de ruimte vrij te maken en om te kunnen kijken terwijl hij druk bezig was in mijn geslachtsdeel. Er werd van alle kanten aan me geplukt; een hand die met en rondgaande beweging over het bereikbare deel van mijn venusheuvel wreef, een andere die zachtjes mijn hele bovenlijf aanraakte of in plaats daarvan liever mijn tepels prikkelde..

Ik genoot er meer van op deze manier betast te worden dan van de penetraties, vooral als er stijve pikken over mijn hele gezicht gingen of met hun eikel over mijn borsten wreven. Ik vond het lekker om in het voorbijgaan één vast te pakken, in mijn mond te nemen en hem tussen mijn lippen heen en weer te laten gaan, terwijl een andere zich in mijn gestrekte nek opdrong. En dan mijn hoofd weer om te draaien om weer een nieuwe te pakken. Of er één in mijn mond te hebben en één in mijn hand.
 

Het seksuele leven van Catherine M. is te verkrijgen in onze webwinkel.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief