Overslaan en naar de inhoud gaan

Genade van Tina Weemoed

Deze debuutroman is afwisselend opwindend en schokkend, elegant en hard (net als de voorkant). Het verkent de delicate grenzen tussen genot en afkeer en gaat over onderwerping en overgave, en over de kracht van seksuele drijfveren. 

Het verhaal speelt zich af in de Amsterdamse scene en menigeen zal in de personages en typetjes bekende Nederlanders, waaronder politici en journalisten, herkennen.
 
Tina Weemoed is overigens een pseudoniem. De vraag is nog altijd wie de auteur is. De uitgever heeft haar aangekondigd als de eerste schrijfster van de Nederlandse Literaire Porno. Maar is zij wel een vrouw? Zijn de seksscènes daar niet te expliciet voor? Wat denkt u?...
 
Inhoud (flaptekst boek)
 
Gusta ‘Pippa’ Ferreyn van Vlissingen is altijd een slim meisje geweest, opgegroeid met het idee dat ze een speciaal iemand is. Door haar vader en broers wordt ze op handen gedragen, maar met haar oom Georges ontwikkelt ze een wel heel intieme band. Als hij in de gevangenis belandt, troost ze zich met de aandacht van haar leraar Engels. Nu is ze eenenveertig en ze heeft haar universitaire carrière opgegeven om chef-patissier in een hoofdstedelijk restaurant te worden. Bij Herben heeft ze rust gevonden en alles gaat schijnbaar goed. Ze is de trotse moeder van een tweeling, geliefde vriendin en gewaardeerde buurvrouw. Als ze op haar werk slagersjongen Koert ontmoet, wordt een aloud verlangen in Gusta wakker. Naarmate Koert veeleisender wordt, dringen de herinneringen aan oom Georges en mister Tibbs zich op, en dreigt Gusta’s façade van huiselijk geluk langzaam af te brokkelen.
 
Spannende passage uit het boek (Gusta bevindt zich met vrienden in een restaurant)
 
'Ik ga even naar het toilet,' zei ze tegen iedereen en niemand in het bijzonder. Gehaast stond ze op, pakte haar tas en liep naar de hal. Het was er stil,het spitsuur was alweer voorbij, de tweede ronde bezoekers zou zich pas weer tegen tienen aandienen. Het tafeltje met de ledenlijsten stond er verlaten bij. Onder de trap waren de toiletten, en net toen ze deur naar de dames wilde openduwen werd ze andermaal bij haar arm gepakt.
'Kom,' zei hij.
Hij dirigeerde haar min of meer de brede trap op, ze werd op haar hoge Scholl-klompjes door hem meegesleurd. Toen ze boven op de overloop waren aangekomen, duwde hij haar meteen naar links, en ze kwamen via een smalle gang in een grote langwerpige zaal. Rondom hingen grote, kleurige doeken, met veel oranje en helblauw en her en der stonden menshoge objecten met vreemde uitsteeksels.
'Lelijk,' zei hij.
'Lelijk,' herhaalde Gusta.
Op hetzelfde moment drukte hij haar tegen de muur, precies tussen twee schilderijen in, en greep onder haar rok, streek over haar blote bovenbenen, klom aan de binnenkant van haar dijen omhoog met zijn vingers, zijn lange vingers.
'Mmm,' zei hij, en masseerde haar kruis, door haar slipje heen. 'Zo warm.'
Ze wipte haar billen iets van de muur, zodat hij met één hand haar broekje naar beneden kon rollen.
'Wijder,' fluisterde hij.
Gehoorzaam spreidde ze haar benen.
'Nog wijder.'
'Is het hier veilig?'piepte ze.
Hij legde een hand over haar mond.
'Sssssst, tutje van me. Lekker tutje. Wat ben je nou?'
Ze mompelde iets vanachter zijn hand.
'Een lekker tutje met een lekker kutje. Zei je dat soms?'
Hij stak zijn vinger diep in haar, en ze kreunde.
'En een lekker nat kutje. Jij wilt echt maar één ding, hè?' 
Hij bewoog zijn vingers in haar, afwisselend diep en oppervlakkig. Ze greep zich vast aan zijn schouders, om niet om te vallen.
'Zal ik je met mijn tong klaarmaken? Of met mijn pik?'
Hij liet haar even los om zijn riem open te kunnen gespen en zijn gulp op te knopen.
'Kijk eens wat ik hier voor je heb, zal ik die zo eens lekker in je rammen? Weet je nog wat we hadden afgesproken?
Zijn ogen waren weer koolzwart, zijn gezicht uitgestreken. 
'Nou? Weet je het nog?'
Ze raakte even in paniek, snapte niet waarover hij het had. Ondertussen was hij met zijn rechterhand zijn pik aan het opwrijven, de eikel glom tussen zijn vingers.
'Voel eens,' zei hij. 'Hij wil wel.'
 
Genade van Tina Weemoed is te koop in de webwinkel.
 
De Paarse Keizerin
Een Leven Lang Liefhebben
 

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief