Overslaan en naar de inhoud gaan

69 Secrets: Trio-party

69 Secrets van Yesim Candan is mix tussen Sex in the City en Fifty Shades of Grey, zo staat op de achterkant van deze roman te lezen. En we begrijpen dat wel. De verhalen zijn sexy, opwindend maar allemaal doen ze je ook glimlachen. Dat klinkt misschien niet heel spannend en inspirerend, maar dat zijn ze zeker wel.  En goed  geschreven! Een aanrader wat ons betreft.

De roman speelt zich af Istanboel. Vijf beste vriendinnen Ayla, Figen, Elif, Esra en Nil bieden de lezer een inkijkje in hun erotische escapades. Maar 69 Secrets gaat niet alleen over de romantische kant van sex, maar ook over abortus, liefdesverdriet, homoseksualiteit en ongemakken. 

De auteur van deze bijzonder roman is Yesim Candan. Ze is afgestuurdeerd bedrijfskundige aan de Nyenrode Business Universiteit. In 2011 schreef ze haar eerste boek, Nederland wordt Wakker!.
60 Secrets is haar eerste roman. Voor RTLnieuws.nl schrijft ze wekelijks een column.

Hieronder kunt u een deel uit deze roman lezen. Meer lezen? Het boek vindt u in onze winkel.

 

Laatst had Tarot Tarik Elif een spannende tijd belooft. dat had hij gezien in haar koffiedrab. De keer erop was ze weer bij hem voor een consult. Ze slurpte net haar koffie naar binnen. Haar slokdarm brandde nog na. 'Sletje toch, ben je weer zo ongeduldig? Net als in bed?' Tarot Tarik brulde het uit van het lachen. Elif voelde zich rood worden en wist niet of ze boos op hem moest worden of dat ze zijn opmerking stiekem toch leuk vond. Ze vertelde aan Tarot tarik dat wat hij eerder had voorspeld was uitgekomen. Hij stak meteen een sigaret op, klaar om haar verhaal aan te horen.

Een tijdje terug, zo stak Elif van wal, was ze bij een echtpaar uitgenodigd thuis voor een interview. Het echtpaar organiseert jaarlijks een benefietgala om geld in te zamelen voor bedreigde diersoorten. Dankzij hun netwerk halen ze hier altijd enorm veel geld mee op. Elif interviewde hen over hun beweegredenen en wat hun droom was met hun stichting.
Het artikel zou inclusief een fotoshoot worden gepubliceerd in een van de roddelbladen. Op het afgesproken tijdstip belde ze aan bij een residence met prachtige, marmeren ornamenten. Elif houdt van mooie dingen en mensen. Een charmante vrouw van rond de 55 deed de deur open. Elif bedacht meteen op wie ze lijkt. Dit doet ze wel vaker als ze iemand voor het eerst ziet. Ze vond haar lijken op de actrice die Claire Underwood speelt in House of Cards, verzorgd en charmant. De vrouw gaf Elif een kus vlak naast haar mond.
Elif schrikt niet snel, maar deze had ze niet zien aankomen. Terwijl ze de vrouw naar binnen volgde, zag ze op de grond van de gang overal brandende waxinelichtjes staan. In de woonkamer zat de man des huizes. Ook bij hem wilde ze bedenken op wie hij leek. Maar ze zag geen gelijkenis met iemand. 
Op tafel stonden een fles wijn en drie glazen. Deze mensen waren goed voorbereid, zo voelde het althans voor Elif. Ze begonnen te drinken, deelden hun verhalen en lachten.


Opeens begon de vrouw handtastelijk te worden, iedere keer dat ze ergens om moest lachen. Ze streelde de rug van Elif terwijl ze dronk, maar ze praatte niet. Elif, die niet vies is van vrouwen, voelde zich plots opgewonden worden. De vrouw stopte met het strelen van Elifs rug, maar die wilde juist dat de vrouw zou doorgaan. Ze voelde zich heel warm worden van binnen. Ze nam weer een slok wijn. De vrouw pakte het glas uit haar hand en zette dit op tafel. Ze pakte Elifs gezicht tussen haar handen en gaf haar een kus op haar mond. Daarna nog een. Toen stopte ze weer. De man dronk ondertussen rustig door, duidelijk opgewondenhet schouwspel aanschouwend. Hij maakte rare geluiden met zijn mond, alsof hij probeerde te kreunen. Het deed Elif aan een panda denken. Hij had ook wel iets weg van een panda, vond ze. Dat het koppel haar met voorbedachten rade hier had uitgenodigd, was inmiddels wel duidelijk. Elif heeft namelijk de reputatie dat ze biseksueel is en altijd in is voor een feestje. Mensen weten dit. Elif begon de vrouwe terug te zoenen, heel langzaam duwde ze haar tong in haar mond en liet hem langzaam op en neer gaan. Ze beet op de onderlip van de vrouw en ging weer met haar tong langs haar tanden. Heel innig en langzaam. Elif merkte dat ze meer wilde. Ze werd heel warm en opgewonden en voelde het nat worden in haar broekje.
De vrouw pakte haar hand en begeleidde Elif naar hun slaapkamer. Daar stond ze dan, in de slaapkamer van de mensen die ze zojuist had ontmoet. Ze werd uitgekleed door het echtpaar en ze liet het toe. Ze kan heel goed loslaten, één wijntje en ze geeft zich compleet over. Sex betekent voor Elif totale overgave. Zo van: tja, waarom niet?
Ze ging liggen op het bed. Haar blouse werd ontknoopt door de vrouw terwijl haar echtgenoot haar rok uittrok. Ze lag daar met haar bh en slip aan. Het drietal keek elkaar aan en moest lachen.
Het echtpaar had hun kleren nog aan en Elif was al bijna naakt. Alle ogen keken elkaar aan alsof ze elkaar gingen opeten. De man streelde met zijn vinger langs Elifs lichaam terwijl zijn vrouw haar weer begon te zoenen. Ze zoende op haar buik en trok met haar tanden Elifs slipje naar beneden. 'Hmmmmmmmmm, 'kreunde ze terwijl ze aan de slip van Elif rook. De man maakte heel voorzichtig met één hand Elifs bh los. Dat heeft hij vaker gedaan, concludeerde Elif. Daar lag ze dan in hun bed. Stel je eens voor dat ze werd gefilmd! Opeens nam haar angst de overhand. Ze moest denken aan allerlei doemscenario's. Ze stelde voor om hun telefoons in de woonkamer neer te leggen, niet in de slaapkamer. 'Uiteraard', zei de man. De tas van Elif lagal in de woonkamer. De man liet zijn iPhone zien en liep in de richting van de woonkamer.
Elif zei dat ze het enorm leuk met hen vond, maar dat vertrouwen erg belangrijk was voor haar. De vrouw knikte. Elif keek nog een laatste keer om zich heen voordat ze zich helemaal liet gaan. Er brandde een nachtlichtje in de slaapkamer en vanuit de woonkamer klonk achtergrondmuziek van Norah Jones. Het bed rook schoon en fris. Deze mensen waren echt goed voorbereid op haar komst, dacht Elif nogmaals bij zichzelf. De man kwam terug met de drie rode glazen wijn uit de woonkamer en zei:'Laten we lekker verder drinken.'
Hoe aantrekkelijk is de vrouw en hoe onaantrekkelijk de man, merkte Elif in zichzelf op. De man is een filantroop en creatief van geest, met veel familiekapitaal dat hem de gelegenheid bood te investeren en leuke start-ups en goede doelen. Hij heeft wel een leuke lach, vond Elif.

Ze lag inmiddels poedelnaakt op bed en spreidde haar benen. Om het koppel uit te dagen, ze te laten weten dat ze mochten aanvallen. Zo van: kom maar, eet me op. Elif keek er heel ondeugend bij, eerst naar de man, daarna naar de vrouw. Het echtpaar begon elkaar uit te kleden, terwijl Elif op haar buik lag en haar kont omhoog deed. Ze schudde met haar billen de lucht in en spreidde haar handen. Hierbij nodigde ze de man uit om entree te maken in haar gladde, onthaarde anus, die ochtend nog gewaxt door Fatma hanim.

Meer lezen: het complete verhaal en deze erotsiche roman kunt u vinden in onze winkel.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief