Overslaan en naar de inhoud gaan

Niets gebeurd: Erotisch verhaal van Saskia De Coster

Elsbeth Etty, een van de invloedrijkste literaire critici van Nederland, heeft de meest prachtige zinnenprikkelende verhalen uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur gebundeld in "De Nederlandse Erotische Literatuur in 80 en Enige Verhalen'. In dit boek kunt u lezen hoeveel mooie erotische literatuur er hier geschreven is.

U kunt genieten van de erotische verhalen van onder andere Louis Couperus, Hugo Claus, Anna Blaman en schrijvers uit de huidige tijd als Arnon Grunberg, Renske de Greef, Heleen van Royen en Saskia De Coster. Een heerlijk boek om elkaar uit voor te lezen. Of om gewoon alleen van te genieten. U kunt dit boek kopen in onze webwinkel. 

Hieronder vindt u fragment uit een erotisch verhaal van Saskia De Coster. Van haar hand zijn eerder vijf romans verschenen, waaronder 'Eeuwige Roem' en 'Dit is van mij'. Ze was eveneens columniste voor De Standaard en NRC.Next. Het verhaal 'Niets gebeurd' komt uit 'Alles kan heter'. 15 erotische verhalen' van Goedele, Sanoma Magazines, 2009.

Erotisch verhaal Niets Gebeurd
 


Door het diepe donker zie ik een man bij het zwembad. Waar komt deze vreemdeling vandaan? Hij is vlakbij. Ik kom overeind. Stap naar hem toe. Met iedere stap vervliegt mijn angst. Ik kijk hem aan. Onze schaduwen trappen op elkaar. Hoe hij nu naar me kijkt.
     'Max', zegt hij en zijn mond nadert mijn mond.
     Hij kust mij op de mond.
     Hij bedoelt hier niets mee.
     Hij is waarschijnlijk een vriend van Lex, ik heb hem niet horen naderen. Hij kust mij om zich voor te stellen, dat is alles. Hij bedoelt ook niets met deze hete tongkus, met zijn vinger die mijn gezicht aftast, zijn hand die langs mijn hals omlaag glijdt.
    Er is nog niets gebeurd. Als ik verder ga, houdt mijn lijf misschien op met trillen en wil ik niets meer van hem. Dan is er niets gebeurd. 
    Ik wil niets. Ik wil nooit gewoon maar iets. Ik wil alles.
    Nooit is het genoeg.
    Een mond is niet genoeg.
    Een vingertop die mijn tepels streelt is niet genoeg. 
    Zijn lichaam rond het mijne is niet genoeg.
    Zijn pik die groeit en duwt tegen mijn buik, door onze kleren heen, het is niet genoeg.
    Er is nog niets gebeurd.
   Kleren zijn overbodig, woorden zijn overbodig, licht is overbodig. Hij heeft me snel uit mijn kleed bevrijd. Zijn mond kust mijn tepels al, likt en zuigt. Het genot kronkelt verdere omlaag. Mijn beide handen liggen op zijn strakke kont, twee halve maandjes. Ik druk mijn bekken tegen zijn onderlichaam. Plots duwt hij mij met één hand brutaal naar achteren. Met de rug tegen de muur. Een hand ligt als een blinddoek over mijn ogen. Zijn knie wrikt tussen mijn benen, duwt ze uit elkaar. Nee.
    Ik zal hem tonen hoe het moet. Ik zal hem bevelen. Zijn harde lul wil ik. Ik wil hem neuken, ik wil hem gebruiken. Ik wil dat het sneller gaat. Ik. 
    Ik neem zijn hand, haal ze van mijn borst, leid de hand. Zijn hand wordt mijn hand. De vingers gaan tussen mijn borsten omlaag, strelen mijn heupen, draaien rondjes op mijn onderbuik, zoeken de weg, bereiken eindelijk mijn schaamlippen. Ik druip, ik overstroom. Mijn hand ligt rond zijn gezwollen pik die groeit. Mijn benen gaan open. Zijn middenvinger duwt, wordt binnengezogen, gaat dan in en uit. Hij schuimt mij op, ik dij uit, ik word wijder wanneer er nog in vinger in mijn kut glijdt. Traag glijdt zijn vinger weer uit mij. Hij richt mijn blik omlaag. Ik zie de geilste pik ooit. Zijn gezwollen eikel streelt mijn heuvel. Hij doopt zijn pik in mijn geil. Door het donker zie ik op zijn eikel een traan opwellen.
   Hij neemt zelf zijn deel in de hand. Koortsig tast zijn lid mijn schaamlippen af en schaatst verder omlaag. Hij kreunt, ik huiver van geile spanning. Zijn lichaam dringt in het mijne, zijn deel neukt traag door mijn donkere geslacht. Mijn bloed gaat sneller, mijn lichaam sluit zich rond hem. Hij zit in mij. Mijn blik valt op zijn schouder, daar staat een tattoo van een wolf in geëtst. Ik omklem hem. Uit mij groeien klauwen om hem mee vast te grijpen, om hem te verscheuren. Hij gaat dieper in mijn, mijn lichaam duwt hem baar buiten, haalt hem weer binnen. Stopt niet. Neuk.
   Mijn benen omklemmen nu zijn heupen, zijn pik en ik zweef, zijn pik in mij. Mijn kut zuigt aan zijn pik. Eerst snel, steeds trager. Mijn hand ligt op mijn lippeb, zijn vingers glippen in mijn mond. Hij hijgt en dampt en zweet terwijl zijn lichaam het mijne naar zich toetrekt, mij neemt, mij inneemt. Zijn hete heerlijke lul vult mij, klopt in mij, zal mij volspuiten. Hij moet doorgaan, de geile hond. Hij hijgt woest. En net wanneer mijn lijf het gaat begeven en keihard wil klaarkomen, haalt zijn zijn staaf uit mij. Wil hij mij niet berijden? Of wil hij klaarkomen buiten mijn lijf, wil hij zijn zaad op mij spuiten? Hij sleurt me mee. Ik ben weerloos, hij duwt me voor zich uit de donkere gang in, een zwarte kamer in. Ik weet niet wat me te wachten staat. Ik ben verloren. Aslof iemand mijn hoofd in een kussen duwt - ik zie en hoor niets.
   Daar valt hij me vanuit het donker alweer aan. Hij geeft me een harde duw. Ik val op een bed. Nu wil hij me op mijn buik draaien, maar ik vecht terug, mijn armen en benen trappen, ik duw hem onder en ga op hem zitten. Ik zie volstrekt niets. Hij gromt, zijn stijve lul is nat van mij en wild voor mij. Hij grijpt me vast. Stoot nu in één beweging zijn lekkere lul diep in mij. Heerlijk en afschuwelijk, pijn vloeit over in genot. Hij snuift. Weer duwt hij zich van me af. Ik val, zie even een lichtstreep, fel als neonreclame, en hoor dan een deur hard dichtslaan. Hij laat mij achter in het donker. De sleutel draait zich om in het slot. Opgesloten en vergeten. Ik ben niets, een stofdeeltje van het donker. Ik krijg geen adem. Wat is zijn plan? Ik hoor mezelf hijgen, ik lig naast mezelf als een ander lichaam.
    Mijn zintuigen staan op scherp als bij een jachthond. Ik word iets gewaar. Een hand kruipt zacht over mijn borst. Angst mengt zich met geilheid. Mijn buik trekt samen, mijn kut gonst. Een lichaam rolt in het donker over het bed naar me toe. Ik grijp de hand, de dunne pols. Een vrouwenlichaam rolt tegen mij aan, de vingers openen mij. Ik zie wolkjes van licht dansen voor mijn ogen, verlies bijna het bewustzijn. Haar vochtige mond sluit zich om mijn klit, haar tong port en streelt in mij. Haar hand wordt mijn hand. Ze leidt mijn vingers over het donkere land van haar lijf, naar beneden. Mijn vingertoppen voelen haar vlezige wanden. Het lijkt of ik mezelf aanraak. Ik kan het haastniet meer tegenhouden, maar wil het genot nog even rekken, mijn lichaam wordt een ander lichaam, zachter, vochtiger, weker. Dan komt een lichaam boven op het mijne liggen. Een ander onbekend lichaam. Een keiharde lul of dildo schuift in mij. Ik word gewenteld, handen drukken mij omlaag en strelen mijn lijf van top tot teen, vingers knijpen in mijn borsten, tanden bijten in mijn billen. Ik krijg een slag in mijn gezicht.
  'Nee! Stop!', wil ik roepen. Ik tast, ik trek aan lange haren. Felle ogen doorboren het zwart. Het lijf bevriest in één tel. De staaf stopt. maar blijft diep in mij zitten. Zelf kan ik niet bewegen, zo tegen de matras geklemd en gevangen tussen handen en lijven. Ik bijt in in de hand die over mijn mond ligt. Ik word verder geopend, geneukt. Ik ben een jong opgewonden dier dat nog nooit tevoren zo genomen is. Ik verzet me niet langer, mijn lichaam zoekt de juiste houding om zoveel mogelijk genot in ontvangst te nemen. Mijn mond opent zich en schreewt een nutteloze schreeuw. Een hand slaat keihard op mijn billen, mijn tepels worden afgeklemd.
  Daar komt het. Mijn lichaam siddert, schokt, een muur van golven slaat om mij heen, verplettert mij. Onontkoombaar. Een spiraak. Pijlsnel suis ik omlaag. Het is als neerstorten in volle vlucht, ik kom klaar terwijl lichamen om en in mij schokken. Naschokken. Rode vlekken.
  Er is niets gebeurd. Zolang niemand het weet.
  Een zachte windstoot wekt mij, een hand streelt mijn gezicht. Het is Lex die in de late nacht of de vroege morgen in aangekomen. Hij kust me en tilt me uit bed. 'Kom', zegt hij, 'we gaan de vakantie inzetten. De anderen zitten bij het water, met genoeg flessen champagne om het hele zwembad te vullen.'
   Nog naduizelend kijk ik uit het open raam. Ik zie zijn vrienden in het zwembad. Een van hen staat klaar om te duiken. Een tattoo van een wolf is zichtbaar op zijn schouder.
   Er is niets gebeurd. Hoeveel genot kan een lichaam geven? Er is geen maat. Begin opnieuw. Er is nog niets gebeurd. Zolang niemand het weet.
 
Het boek is helaas niet meer te koop.
 

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 07/02/2017 - 16:56

Dit verhaal voldoet totaal aan wat een hetero ontmoeting kan zijn. Het is opwindend en bijna genoeg om me van mijn geloof af te brengen. Als ik niet zo'n fijne vriendin had zou die kerel misschien wel wat voor me zijn. Jeanette
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 11/12/2020 - 11:46

Een zeer sensueel verhaal, dat 'druipt van geilheid' Een pareltje van erotische literatuur.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 11/13/2020 - 15:00

Bij het lezen van het verhaal van Saskia De Coster voelt het aan alsof je het verhaal zelf meemaakt. Prachtige sensuele literatuur, die echter niet vulgair is.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 01/16/2021 - 14:42

Ik vind dat het verhaal van Saskia De Coster het beste is van alle verhalen. Het is alsof je zelf meedoet met deze "neukpartij"!! Zeker de moeite waard om het te lezen en ervan te genieten.

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief