Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik weet dat hem dat opwindt, erotisch verhaal van H. Jacobs

Dat Jacobs als voormalig journalist goed kan schrijven wisten we al. Maar dat Jacobs ook prachtige opwindende verhalen kan schrijven en zich zo goed in de erotische wereld van vrouwen kan verplaatsen is een verrassing. Jacobs heeft 6 van zijn kleine erotische meesterwerken gebundeld in een mooi vormgegeven boekje 'Schalks". Het onderstaande verhaal komt uit dit boekje.

Ik weet dat het hem opwindt
 

Ik weet dat hem dat opwindt. Dat rollen van de buik, het dansen van haar borsten, verpakt in de sprookjeslingerie van 1001 nacht. De opzwepende muziek die met zijn ondertoon je buik masseert, die je vrouw laat zijn.
 
Een Turks restaurant in de stad. Eten met een vriend. Zijn ogen zijn gevangen door de bewegingen van de buikdanseres die tussen de tafeltjes op blote voeten verleidt. Ik weet het, omdat ik zelf ook gedanst heb. Zoals zij. Alles heb ik nog. De kleding, de techniek, de verleiding, de geschiedenis. Warme gevoelens dansen in mijn buik. Van die avonden in Turkije voor een écht publiek van kenners. Dichterbij komen, je terugtrekken, weer dichterbij komen. Een gekmakend ritme waarbij mijn bekken de lokkende hand speelt. Ik zie het nog in hun ogen, hoe ze worstelen om op die stoel te blijven zitten.
 
En ineens staan ze op. De armen gespreid, met de vingers knippend, dansen ze om me heen, omarmen ze me van een afstand met hun begeerte. Ze stoppen biljetten in de band van de kleding om mijn walsende buik. Hun manier van applaudisseren. 
Ik weet dus wat hij voelt. Ik weet dat het hem als westerling extra opwindt omdat hij het fenomeen niet kent, de cultuur ervan niet snapt. Het maakt hem vooral geil.
 
De muziek sterft weg. Een nieuwe gang komt op tafel. We proosten. Ik weet wat hij nu gaat vragen. Ik weet het omdat hij het altijd doet als hij zo is.
“Wil je wat voor me doen?“ ”Zeg het maar.”
“Wil je je slip uittrekken?” Ik plaag hem even: “Waarom?”
“Omdat ik dat geil vind.” 
“Zo.”
Langzaam leg ik het bestek neer. Ik kijk even om me heen. Mijn hand gaat onder de tafel. Even wip ik mijn billen omhoog en wiggel uit mijn slip. Het kleinood hangt nu halverwege. Knie omhoog en ik frommel het in mijn knuist. 
 
“Hier, voor jou.” Hij pakt het cadeautje begerig aan.
 
Ik kijk even rond om te zien of mijn pikante actie ongemerkt is gebleven. Nee dus: twee donkere ogen hebben de hele scène gevolgd. De twee spiedende ogen van de ober die op een paar meter afstand alles heeft gezien. Zijn glimlach bevestigt mijn vermoedens. Het geneert me niet. In tegendeel: het windt me juist op. Kriebels brengen mijn lippen beneden in een roes.
 
Het gesprek aan tafel gaat grotendeels aan me voorbij. Hij vertelt hele verhalen. Ik hoor ze niet. Mijn gedachten zijn bij die ogen en bij wat die gezien hebben. “Schat, ik moet even plassen.” Ik dep mijn rode lippen en sta op.
 
Mijn ogen zoeken het toilet. Een smalle gang, langs de koks in de keuken, helemaal achteraan moet ik zijn: de dames. Mijn hart bonkt. Natuurlijk hoef ik niet te plassen. Achter de deur hoor ik beweging, voetstappen komen dichterbij.
Ze stoppen. Ik zie, nee natuurlijk, ik wéét dat ik niet afgesloten heb. De klink gaat naar beneden, de deur gaat open.
 
Daar staan die twee donkere ogen. Maar ze zijn niet alleen. Ik tel nog twee paar van onder twee koksmutsen.
 
Er wordt geen woord gesproken. Ze komen op me af. Zetten me op de wc-deksel en tillen mijn rokje omhoog. Daar sta ik. Mijn begeerte stroomt over mijn lippen. Ik open mijn benen en sta open, wacht af. Een seconde later grijpen drie paar handen mijn lichaam. Vingers gaan bij me naar binnen. Mijn clitoris wordt gestreeld, wordt gemarteld als ik harder ga kreunen. Ze jagen me op, schieten me naar een ongekend hoogtepunt en schokkend kom ik klaar. Ze likken hun vingers af, glimlachen en gaan.
Ik moet een hoofd hebben als een boei. Verdoofd schik ik mijn kleding, in trance loop ik door het gangetje. De keuken voorbij. Niemand kijkt op. In het restaurant trekt de ober met die zwarte ogen mijn stoel naar achter om me te laten zitten. Mijn naakte, natte kont trilt, mijn bovenbenen plakken. Mijn hart slaat bijna over.
 
“Was zeker druk op de wc?”, hoor ik hem vragen.
 
De ober staat aan tafel. Haalt de spullen weg en komt terug met de kaart. “Misschien nog een toetje voor mevrouw?” vraagt hij. “Ik kan de turkish delight van harte aanbevelen. Een echte verrassing uit Turkije zoals alleen Turken ze klaar kunnen maken.” Zijn glimlach trilt na tussen mijn benen. “Moet je doen schat”, zegt mijn tafelgenoot. En dan zal ik je vanavond eens lekker verwennen.  Daar ben je volgens mij aan toe.”
 
Het boekje Schalks van Hans Jacobs is verkrijgbaar in onze webwinkel.

 

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief