• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Ik vind mijn man niet meer aantrekkelijk, en heb geen zin meer om met hem te vrijen.

Ik vind mijn man niet meer aantrekkelijk. Vroeger wel, toen had ik ook zin om met hem te vrijen. Maar nu niet meer. Ik worstel hiermee en weet niet hoe ik hier mee om moet gaan. Moet ik het hem vertellen? Of moet ik hem accepteren zoals hij is. Ik hou van hem, hij is een goede vader en een leuke man. Ik wil echt niet scheiden maar weet ook niet of ik dit de rest van mijn leven volhoud.
 
 
Het antwoord komt van Dr. Dana uit de US, eigenaresse van de website https://www.strongmarriagenow.com
 
Het is een pijnlijk onderwerp. Het is enorm vervelend als je dit gevoel hebt. Praten erover is vaak lastig omdat je je partner niet wilt kwetsen en geen pijn wilt doen.
Maar je zult toch moeten. Gelukkig dat je hebt gezegd dat je hem niet MEER aantrekkelijk vindt, want dat betekent dat je hem wel aantrekkelijk hebt gevonden.
 
Het gebeurt vaak dat de vrouw of de man haar/zijn partner na verloop van tijd niet meer aantrekkelijk vindt en de romantische gevoelens verdwijnen. Dat de zin in seks met hem of haar verdwijnt. Dat kan liggen aan de veranderde fysieke conditie en uiterlijk, maar het kan ook andere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met de manier waarop hij de kinderen opvoedt, of de baan die hij heeft. Of misschien wordt hij vaak boos en hij niet meer leuk en charmant. Of heeft hij problemen op zijn werk en is hij vaak neerslachtig. Of heeft hij zelfvertrouwen verloren en is hij niet meer zo stoer als voeger. Kortom, het verdwijnen van de aantrekkingskracht kan vele oorzaken hebben.
 
Ik heb een stel in mijn praktijk gehad waarbij de man wilde scheiden en de vrouw niet. Ze kwamen bij me voor relatie therapie. Toen ik de man vroeg wat hij niet leuk vond aan zijn vrouw antwoordde hij dat hij haar geweldig vond. Ze was leuk, aardig, gezellig, ze was een goede moeder en een gezellige vriendin. Hij kon niet vertellen wat hij niet leuk vond, maar wilde toch scheiden. In een individueel gesprek vertelde hij mij dat hij haar niet meer aantrekkelijk vond. Ze was dik geworden en daarmee waren zijn romantische gevoelens voor haar verdwenen. Maar hij wilde haar dat niet vertellen. Hij wilde haar daarmee niet kwetsen en geen pijn doen. Hij wilde liever scheiden en vrienden proberen te blijven, dan het haar te vertellen. 
Tja, uiteindelijk heeft hij het haar toch verteld. Ze was natuurlijk niet blij met wat hij vertelde, maar wel heel blij dát hij het haar verteld had. Het werd ineens allemaal duidelijk voor haar. Ze wist nu ook waar ze aan moest werken voor het behoud van haar huwelijk.
 
Het is en blijft een pijnlijk onderwerp maar er móet over gesproken worden. Je partner verdient het. Natuurlijk moet je het bespreken op een liefdevolle manier, met respect voor de ander. De reactie zal niet altijd positief worden ontvangen, maar je partner moet weten waar je mee zit en wat jij wilt. Je partner kan vervolgengs zijn eigen keuze maken.
Dus denk goed na over wat jij in je partner niet langer aantrekkelijk vindt. En bespreek het met hem op een open, eerlijke en liefdevolle manier.

Reacties

Ik zit met iets vergelijkbaars. Wij zijn 18 jaar samen, twee kinderen. De laatste jaren vind ik mijn man minder aantrekkelijk. Na gesprekken gaat het beter, ik bespreek dan niet dat ik hem minder aantrekkelijk vind, maar wel wat ik lastig vind aan onze relatie of onze omgang. Dat helpt. Maar er is steeds weer iets waardoor het gevoel bij mij weg gaat. Nu is het zijn gezondheid. Eindelijk, na jaren met hem er over praten, pakt hij het aan en zoekt hij uit wat er met hem is, altijd moe, altijd verkouden, vaak ziek. Er blijkt zeker wat te zijn, niet ernstig gelukkig, maar er blijkt wat aan te doen. Ik verlang naar een sterke energieke man, ik zie een vermoeide man. Hij is gelukkig zegt hij, met mij en de kinderen. Mijn verlangen is minder geworden. Ik probeer nu mij minder te laten beinvloeden erdoor. Mijn energie behouden (want dat lekt weg) en dingen doen waar ik blij van word. En afwachten of het gevoel terug zal komen als de situatie weer "gezond en energiek" is. Heeft u nog tips?

Mijn vrouw en ik zijn sinds meer dan 10 jaar niet meer in staat om zwanger te worden, de druk van families en vrienden zorgde ervoor dat mijn vrouw inpakte en het was erg frustrerend voor mij. Ik probeerde op internet een oplossing te zoeken toen ik getuigenissen zag van mensen die Lord Bubuza hadden geholpen, dus nam ik contact met hem op Whatsapp :: +1 505 569 0396 en vertelde ik mijn probleem. Hij reageerde en beloofde mijn vrouw te helpen met zijn krachten om zwanger te worden na seks met mijn mannen. Ik deed precies wat hij me vertelde en hij verzekerde me dat alles goed zal komen in een zeer korte tijd, ik geloofde hem, ik smeekte mijn vrouw en zij kwam terug naar huis. enkele maanden later was mijn vrouw zwanger en baarde ze een tweeling, een jongen en een meisje. Ik wil gewoon dat de wereld me helpt God te bedanken voor het gebruik van Heer Bubuza om me te helpen. Heb je hulp nodig om je ex terug te krijgen? Heb je een kind of hulp nodig? Neem contact op met Lord Bubuza via Whats App: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Beantwoord deze vraag om te bewijzen dat dit geen spam is.