Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw: Onze Vibrator Test voor advies op maat

De vibrator is populair. Bij jong en oud. En terecht, want de vibrator is goed voor gezondheid en geluk. Maar het kiezen van een vibrator is niet gemakkelijk. Er is veel keus. Dat maakt het kopen van een vibrator een lastige zaak. Terwijl dit natuurlijk leuk hoort te zijn. Met de nieuwe Vibrator Test van De Paarse Keizerin wordt het kiezen en kopen van een vibrator een feestje. De uitgebreide adviestool zorgt binnen luttele minuten voor een advies op maat.
 

Vibrator maakt leven leuker en gelukkiger

 
Een goede vibrator maakt het liefdesspel leuker en opwindender. Een vibrator kan gebruikt worden voor sensuele massages en er zijn zelfs vibrators die pijn verlichten en spieren ontspannen.
Een vibrator zorgt uiteraard ook voor een goed orgasme. Door een orgasme maakt het lichaam een ruime hoeveelheid oxytocine aan, en oxytocine zorgt voor ontspanning, verzachting van pijn en een gevoel van verbondenheid en geluk. Kortom, met een vibrator wordt het leven een stuk leuker.
 

De keuze is (te) veel 

 
Maar goed, er zijn heel veel vibrators en dat maakt het kiezen van de juiste vibrator niet gemakkelijk, laat staan leuk. Daar heeft De Paarse Keizerin nu wat op gevonden: de Vibrator Test, een adviestool die je helpt om de vibrator te kiezen die het beste bij je past. 
 

Unieke Vibrator Test voor advies op maat

 
Gebruikmakend van haar jarenlange ervaring en deskundigheid heeft De Paarse Keizerin een adviestool ontwikkeld om mensen te helpen bij het kopen van een vibrator die echt bij hen past.
Deze Vibrator Test is uniek en kent meer dan 250 uitkomsten. De uitkomst is dus echt een advies op maat. De Vibrator Test houdt onder andere rekening met wensen, voorkeuren en leeftijd. Ook al heeft de dame of de heer die een vibrator wil kopen geen idee wat hij/zij zoekt, dan helpt de vibrator-test snel en gemakkelijk met het kiezen van de beste vibrator.
 
DOE HIER ZELF DE VIBRATOR TEST VOOR EEN ADVIES OP MAAT
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief