Overslaan en naar de inhoud gaan

Even de drempel over, maar dan… het bezoek aan een parenclub

Veel mensen fantaseren er wel eens over: een bezoek aan een parenclub. Misschien wilt u de relatie nieuw leven inblazen, misschien heeft men allebei zin in een spannend avontuurtje of is het gewoon ouderwetse nieuwsgierigheid naar zo’n club waardoor u er wel eens een kijkje zou willen nemen. Ieder stel heeft haar eigen redenen voor het willen bezoeken van een parenclub.
Wanneer u het er met elkaar over hebt gehad is het tijd om de stap echt te gaan zetten. Maar daar ligt voor veel mensen een hoge drempel. Want wat kunt u nou eigenlijk precies verwachten van het bezoek aan een parenclub?

Wat is een parenclub precies


Een parenclub is een plek waar allerlei verschillende mensen elkaar ontmoeten, met de mogelijkheid om ter plekke of elders seks te hebben. Een parenclub is de manier bij uitstek om de eerste stappen in de swingers-scene te zetten. Het is veilig, discreet en u hoeft helemaal niets.
De club ziet er uit zoals u zich dat bij een ‘normale’ club kunt voorstellen. Er is een bar, een lounge gedeelte en een dansvloer. Veel clubs hebben een restaurant. Anders dan bij ‘normale’ clubs is er bij parenclubs ook sprake van ontspanningsruimtes. Die verschillen per club en u kunt dan denken aan een sauna, een jacuzzi, tuin, dark rooms, extra grote matrassen (geschikt voor seks met meerdere personen) en aparte (speel)kamers. Sommige clubs bieden ook SM gedeeltes aan. 
 

Wie komt u tegen in een parenclub?
 

In de meeste parenclub treft u een grote diversiteit van mensen aan. Bezoekers aan clubs zult u in het dagelijks leven niet snel herkennen. Het kan de overbuurman zijn, de directeur van school, de kapper of de CEO van een ICT-bedrijf. Bezoekers komen uit alle lagen van de bevolking, hebben verschillende seksuele voorkeuren, leeftijden en nationaliteiten. Wat ze gemeen hebben met elkaar is dat ze open-minded, tolerant en sociaal zijn. 
 

Het eerste bezoek
 

Voor het bezoek aan een parenclub koopt u een entreeticket. Bij de prijs zit naast het clubbezoek, condooms, kluisgebruik, handdoeken, drankjes en een hapje vaak inbegrepen. Het entreebeleid verschilt per club. Sommige clubs hanteren strikte dresscodes, bij sommige clubs mogen alleenstaande mannen niet naar binnen of er wordt bijvoorbeeld gelet op het feit of u als bezoeker de Nederlandse taal goed beheerst. Dit om miscommunicatie te voorkomen. In alle clubs geldt in ieder geval één dezelfde regel: nee is nee.

Zo’n eerste bezoek aan een parenclub is zelfs voor de meest avontuurlijke stellen soms wel spannend. Dat snappen de clubs zelf ook en daarom bestaan er beginners avonden. Een speciale avond voor mensen die voor het eerst komen. Zo’n avond begint meestal vroeg en u kunt in uw gewone kleren komen. Een medewerker van de club zorgt ervoor dat u wordt rondgeleid, legt de huisregels goed uit en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. In parenclubs is men tolerant en ruimdenkend, dus u kunt alles vragen. Niks is raar. U ontmoet tijdens deze avond andere beginners en kunt een beetje de kat uit de boom kijken. Vaak is het de bedoeling dat u zich later op de avond wel omkleedt. Doet u dat liever niet dan staat het u vrij de club te verlaten, even goede vrienden. In veel gevallen krijgt u dan ook (een deel van) uw entreegeld retour.
 

Dresscode: parenclub kleding richtlijnen
 

Je hoeft beslist niet jong of beeldschoon te zijn in om naar een parenclub te gaan. In parenclubs komen allerlei soorten mensen. Groot, klein, dik, dun.. . Uitstraling en persoonlijkheid zijn in een parenclub veel belangrijker. Wel wordt er verwacht dat je je goed kleedt en er verzorgd en sexy uitziet. 

In een parenclub gelden iets andere regels voor kleding dan in een normale club. Er is een moment vóór de dresscode, en het moment waarop de dresscode ingaat. U begint het bezoek aan een parenclub in gewone uitgaanskleding. Voor mannen is dit bijvoorbeeld een mooi overhemd, pantalon en nette schoenen. Dames kunnen in een jurk, nette avondkleding of een rokje. Het hoeft niet te braaf en mag best sexy zijn. Het deurbeleid is vaak erg streng. Bent u gekleed in sportschoenen en een hoody dan wordt u hoogstwaarschijnlijk geweigerd.

Op een bepaalde tijd (verschillend per club) gaat de dresscode in. U stopt de kleren die u tot nu toe heeft aangehad in een kluisje. Leg hier ook uw telefoon en andere zaken die u die avond niet nodig heeft in. Meestal zijn de entreeprijzen all-in, dus u hoeft uw portemonnee ook niet meer naar binnen te nemen. Vanaf nu lopen de mannen in de club in bijvoorbeeld een charmante (vaak zwarte) boxer en op slippers of blote voeten. De dames dragen sexy lingerie of spannende pakjes zoals een doorschijnend jurkje of een babydoll met bijvoorbeeld jarretels en hold-up kousen.

Wanneer u voor de eerste keer een club bezoekt is het fijn om er op tijd te zijn. Zo heeft u ruim te tijd om te wennen aan de sfeer met uw kleding aan voordat de dresscode in gaat.
 

Wat kunt u allemaal doen in een parenclub
 

Wat er allemaal te beleven is in een club verschilt ook weer per club. De clubs hebben gemeen dat u naast een leuke uitgaansavond, seks kunt hebben met uw eigen partner maar ook met andere stellen. Hiervoor bestaan in veel clubs speciale speelkamers. Seks hoort erbij maar is absoluut niet verplicht. U kunt ook prima een leuke avond beleven in een parenclub zonder seks te hebben. Er zijn veel stellen die een parenclub bezoeken voor de erotische sfeer, de gezelligheid, om te kijken en bekeken te worden en een beetje te flirten. 
Kiest u er wél voor om seks te hebben met anderen, het is wellicht een open deur, maar toch goed om nog even te benadrukken: zorg dan dat u dit veilig doet. De parenclubs zorgen ervoor dat overal condooms verkrijgbaar zijn. In de meeste clubs zijn ook ontspanningsruimtes te vinden op wellness gebied. U kunt dan denken aan sauna’s, massagetafels en jacuzzi’s.
 

Stap voor stap samen genieten
 

Als u de eerste keer een parenclub bezoekt kunt u rustig rondlopen en rondkijken. U kunt zo wennen aan de sfeer en het zien van seksende mensen. Dat is vaak al heftig genoeg. U kunt zo ook ervaren of het iets voor u is. Vindt u het leuk en opwindend? Dan kunt u een volgende stap nemen. U kunt samen met uw partner vrijen in een ruimte waar ook andere mensen seks hebben. Ook al heeft uw seks met uw eigen partner, het feit dat andere mensen om u heen seksen, u hen kunt zien en zij jullie, kan een hele opwindende ervaring zijn. 
Bent u toe aan een volgende stap? En bent u nieuwsgierig naar hoe het zou zijn met een ander stel? U kunt samen met uw partner op zoek naar een koppel dat u beiden aantrekkelijk vindt. Met dat andere stel kunt u plezier gaan maken. Een logische eerste stap met een ander koppel is een "soft swap". Hierbij mogen allerlei seksuele handelingen worden verricht, maar volgt geen penetratie. Uiteraard kunt u zelf aangeven welke seksuele handelingen u niet wilt en welke wel. En bij wie wel, en bij wie niet.
Bij een "full swap"  hoort wel penetratie. Dat kan zijn met de eigen partner, maar ook met de partner van het andere stel. U begrijpt: al deze stappen hoeven uiteraard niet in één avond te worden genomen. 
 

Welke club (in Nederland) moeten we kiezen?
 

Wie een beetje onderzoek doet ziet al gauw dat er een heleboel parenclubs te vinden zijn in Nederland. Belangrijk is dat de club die u uitzoekt duidelijke regels heeft, goed toeziet op veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Een aantal van de beste parenclubs in Nederland die u als beginner bijvoorbeeld kunt bezoeken zijn Partyplayers in Lelystad (Flevoland), Fata Morgana in Muiden (Noord-Holland, 20 KM ten oosten van Amsterdam) en parenclub Monique in Wieringerwerf (Noord-Holland).
 

Fata Morgana
 

Behoort tot de grootste en meest complete luxe parenclubs van Europa.

Voor wie: alleen paren worden toegelaten. Trio’s zijn ook welkom.
Wat is er te doen: bar, grote dansvloer met professionele discotheek en top-dj's, restaurant, luxueuze relaxruimtes (incl. darkroom, sm-ruimte, orgiezolder) en een modern saunacomplex. In de zomermaanden kan er ook van het buitencomplex gebruik gemaakt worden. Daar bevindt zich onder andere een grote tuin met een buitenzwembad.
Dresscode: lingerie.
Entreeprijs: vrijdag €100 per stel, zaterdag €125 per stel, zondag €120 per stel.
Uw entreeprijs is inclusief alle drankjes, uitgebreid dineren en gebruik van alle faciliteiten. Gratis lidmaatschap is bij uw eerste bezoek verplicht.
Waar: Muiden
Website: http://www.fata-morgana.nl/nl/start.html.
 

Parenclub Monique
 

Hier hoeft u geen namen en gegevens achter te laten. Parenclub Monique neemt alle tijd voor nieuwe bezoekers.

Voor wie: iedereen die zich weet te gedragen is welkom.
Wat is er te doen: bar, dansvloer en lounge gedeelte. Wellness gedeelte met paren sauna, Turks stoombad en massagetafels. Verschillende kamers met leuke thema’s, zoals het kabouterhuisje.
Dresscode: dresscode gaat in bij binnenkomst. Als dresscode geldt lingerie of een spannend setje.
Entreeprijs: verschillend per (thema)avond. Bijna altijd onder de €100 euro. Kijk voor de prijs per avond op de website. Prijs is inclusief onbeperkt eten en drinken (ook sterke drank), gebruik van handdoeken en condooms, een afsluitbaar kledingkastje en gebruik van alle faciliteiten.
Waar: Wieringerwerf
Website: https://www.parenclub-monique.nl/
 

Partyplayers
 

Deze club is zeer geschikt voor liefhebbers van BDSM.

Voor wie: zowel paren, singles als trio’s.
Wat is er te doen: bar, koffiebuffet, lunch en diner, zwembad en jacuzzi, sauna, speelruimtes, darkroom en BDSM kelder.
Dresscode: geen strikte dresscode maar er wordt wel verwacht dat u netjes komt. Dit betekent Voor de dames een sexy jurkje, lingerie of clubkleding en voor de heren een vlotte boxer of clubkleding.
Entreeprijs: doordeweeks €40 euro per stel. In het weekend €60 euro per stel. Dames alleen betalen €20 euro, heren alleen betalen €80 euro. Prijzen kunnen verschillen per dag of per thema-avond. Kijk voor de juiste prijzen op de website.
Waar: Lelystad
Website: https://www.partyplayers.nl/

Mochten Muiden, Lelystad en Wieringerwerf te ver rijden zijn voor u, dan kan het zijn dat er ook een prima parenclub bij u in de omgeving bevindt. Er zijn in Nederland meer dan twintig parenclubs, meestal discreet gelegen aan de rand van grote of middelgrote steden. Er is er dus altijd wel eentje bij u in de buurt. 

Een aanbeveling zou zijn om voordat u een bezoek doet, eerst grondig de parenclub reviews (beoordelingen) online te lezen. Deze kunt u vinden door de naam van de parenclub in kwestie te googelen, en dan ziet u doorgaans rechts van de zoekresultaten een sectie met reviews van voorgaande bezoekers. Mochten er nog geen reviews zijn, dan is daar wellicht een reden voor, en zouden we een bezoek afraden.
Kijk ook goed op de website van de club of er thema-avonden zijn. Voor een eerste bezoek kunt u het best naar een reguliere avond gaan.

Om het u nog een beetje makkelijker te maken zijn er een aantal punten die u samen kunt bespreken voordat u een keuze maakt.
Wilt u graag relaxen? Kijk dan naar een club met uitgebreide wellness-faciliciteiten. Wilt u liever dansen en feesten? Dan zijn andere clubs geschikter.
Elke club organiseert thema-feesten. Zoek een club die thema feesten organiseert die u aanspreken.


Privacy
 

Privacy is belangrijk voor alle bezoekers aan clubs. De parkeerplekken bij de clubs liggen dan ook vrijwel altijd discreet, zodat uw bezoek ongezien blijft.
En wat er in een parenclub gebeurt, blijft in een parenclub. Echte swingers laten niets los en u hoeft nooit bang te zijn dat er informatie uitlekt.
Bij een club hoeft u geen persoonlijke gegevens te verstrekken, zoals uw adres of telefoonnummer. Niemand weet zo waar u woont of werkt.
Voor uw privacy hoeft u in een parenclub niet bang te zijn.
 

Afspraken
 

Het is heel belangrijk dat u en uw partner goede afspraken maken en open met elkaar praten voordat u naar een club gaat. Bijvoorbeeld over seksuele handelingen, verwachtingen en grenzen.
Hoe kijkt u tegen zoenen aan? En tegen andere seksuele handelingen, zoals vingeren, pijpen en neuken? Wat mag een ander bij u en uw partner doen? En wat niet? Wat is uw seksuele voorkeur? Wat zou u wel eens willen proberen? En wat wilt u echt niet? Wat doet u met eventuele jaloezie? Een verhouding is trouwens nooit de bedoeling van het swingen. Het gaat om open-minded seks.

Het kan natuurlijk voorkomen dat iets in uw gedachten en fantasie heel opwindend was, maar dat in de praktijk helemaal niet blijkt te zijn. Het is belangrijk om dat aan te geven. Wilt u stoppen, geef dat dan direct aan. Dan zal er meteen mee opgehouden worden. Wilt u of uw partner naar huis? Dan wordt er direct, zonder discussie, vertrokken. Bespreking doe je niet ter plekke, maar thuis.
Wanneer u dit allemaal van te voren doorspreekt, dan weet u zeker dat u uw relatie niet in gevaar brengt, en u beiden een mooie en opwindende avond beleeft. En dat is natuurlijk uiteindelijk de bedoeling van het bezoek.
 

€ 21,95
De Parenclub, roman van Alexandra Leijs
Mustread voor iedereen die weleens zou willen binnen gluren in een parenclub. Met spannende sexscènes.
€ 74,95
Hele fraaie body van Vanilla in wit
Gemaakt van de prachtigste kwaliteit kant. Een sexy kunstwerkje.
€ 47,95
Sexy body Florentina
Super sexy body met verleidelijke rug en open kruisje.
€ 42,95
Sexy lingerie-setje in zomers wit
Dit is een spannend lingeriesetje in een zomerse lichte kleur wit. Het setje bestaat een BH-set met open cups en een string. In de bh zit een mooie
€ 42,95
Pikant lingerie setje in zwart
Heel verleidelijk en super sexy lingerie setje met open bh

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 09/01/2020 - 03:48

Mijn partner en ik zijn al een tijd aan het overwegen om naar een parenclub te gaan. De informatie die hier staat heeft bij ons voor een heel goed gesprek gezorgt en hebben de knoop doorgehakt en een reservering geplaatst bij een parenclub bij ons in de buurt. Ik vind de tekst hierboven erg nuttig en ben blij dit gelezen te hebben. Hierdoor hebben wij duidelijk onze wensen, verwachting, grenzen en afspraken uitgesproken naar elkaar tot in detail.
Ingediend door Marc (niet gecontroleerd) op ma, 06/14/2021 - 15:57

Mijn vrouw en ik overwegen ook om de stoute schoenen aan te trekken en een club te bezoeken, wij zijn erg benieuwd hoe jullie eerste keer is bevallen......

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 01/09/2021 - 00:40

Eindelijk wat gevonden waar je rekenin mee moet houden als je onderweg bent naar de eerste keer parenclub! Erg fijn en nuttig!
Ingediend door Evelien (niet gecontroleerd) op ma, 06/21/2021 - 22:11

Mijn vriendin en ik zijn beide 26 jaar en willen graag een club bezoeken. Alleen willen wij naar een club gaan waar de maximale leeftijd niet ouder is dan 35 jaar. Naar welke club kunnen wij het beste gaan?

Ingediend door Rob (niet gecontroleerd) op wo, 07/27/2022 - 08:46

Je kan het beste naar Eroxx gaan op vrijdag. Mijn vriendin is 23 jaar en daar komen ook veel jonge koppels. Anders mail een keer op jongstel04@gmail. Com

Ingediend door Sietske (niet gecontroleerd) op wo, 07/28/2021 - 21:36

Mijn man (34) en ik (27) willen graag een club bezoeken. Alleen willen wij naar een club gaan waar de maximale leeftijd niet ouder is dan 40 jaar. Naar welke club kunnen wij het beste gaan?

Ingediend door Pierre (niet gecontroleerd) op wo, 09/29/2021 - 17:27

Volgens mij is er geen club met een maximale leeftijd, zou ook niet kunnen we leven in een vrij land. Over het algemeen zijn de luxere (duurdere) clubs een wat jonger publiek. Maar dat is door de ogen van een 54 jarige ;)

Ingediend door 2enjoy4 (niet gecontroleerd) op ma, 01/17/2022 - 22:20

Hi, mijn man en ik gaan al een paar jaar naar parenclubs, onze favoriete club is Eroroma, vlakbij Coevorden , dit is een hele fijne en vooral laagdrempelige club, waar respect hoog in het vaandel staat… echt een aanrader voor zowel beginners, als doorgewinterde swingers …
Ook zijn er swingers sites waar je een profiel kunt aanmaken, om in contact te komen met gelijkgestemde stellen, mannen of vrouwen… SDC is zo’n “date-site”
;)

Enjoy life !

Ingediend door Hendri en Miranda (niet gecontroleerd) op ma, 03/21/2022 - 14:50

Wij willen ook een keer een bezoek brengen aan een parenclub wat kunnen we verwachten in de club in Coevorden wij komen ook uit die buurt wij horen het graag groetjes

Ingediend door Frans (niet gecontroleerd) op ma, 07/25/2022 - 15:29

Wij zijn zeer nieuwsgierig en willen een keer een club bezoeken. Wat zouden jullie ons aanraden? De fantasie dat mijn vrouw door een andere man(nen) wordt genomen ( geen gang bang) is iets waar we aandenken. Graag jullie advies

Ingediend door Jan-Willem (niet gecontroleerd) op zo, 12/04/2022 - 00:34

wij zijn erg nieuwsgierig, een stel van 47 en 54-jaar. Het zal toch niet zo zijn dat wij te oud zijn voor deze scène ? We zijn nieuw, en horen graag tips waar te beginnen

Ingediend door Peter&Els (niet gecontroleerd) op di, 12/20/2022 - 11:35

Nee hoor te oud , bij de koppels avonden is over het algemeen de leeftijd ook wat hogen , het gaat erom om goed verzorgt te zijn , mooi lingerie enz . wijn zijn zelf 55 en 58 en gaan vaak naar Maaseik super leuk

Ingediend door Savin (niet gecontroleerd) op ma, 01/16/2023 - 15:20

We zijn een leuk stel van 44 en 46 en gaan aankomend weekend naar Fata Morgana en hebben geen ervaring. Nu vroegen we ons af, bestaat er iets van een soort datingsite waar je van tevoren al in contact kunt komen met iemand die ook gaat?

Ingediend door Anomiem (niet gecontroleerd) op vr, 03/03/2023 - 12:30

Beste, mooi uitgelegd hier allemaal maar ik hoor ervaringen die dus helemaal niet zo geweldig zijn. Vele relaties (meer dan 50%) blijken achteraf te stranden ondanks hele goede afspraken.

Ingediend door Belgisch stel (niet gecontroleerd) op vr, 04/07/2023 - 07:10

Beste, wij zijn een stel van 53 en 56 en zouden graag kennis maken met de club en zijn werking maar weten niet hoe we gaan reageren sex met een ander stel of niet.Hoe groot is de kans dat er van de eerste keer een sexuele beleving is met een ander stel?

Ingediend door Danny (niet gecontroleerd) op ma, 08/28/2023 - 02:21

Hoi, ik zou samen met een vriendin graag eens een club bezoeken. Ik bi en zij "zoekende". Hebben geen ervaring met club-bezoek. En ons leeftijdsverschil (ik 45 zij 24) maakt dat wij terughoudend zijn. Iemand de gouden tip voor ons???

Aanbevolen artikelen

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief