Overslaan en naar de inhoud gaan

De geile schaar

Hoe uit te voeren: De vrouw ligt op haar rug met een been gestrekt en het andere zo hoog mogelijk opgetild. De bedoeling is dat ze hem op de schouder van haar partner legt. De man knielt tussen de dijen van de vrouw en penetreert haar. Hij kan het opgetiilde been van de vrouw vasthouden of haar lichaam strelen tijdens het liefdesspel.

Waarom is dit fijn voor de man: Hierdoor wordt de penetratie dieper. Hoe hoger het been van uw partner, hoe dieper de penetratie, omdat het de vagina langer maakt.

Waarom is dit fijn voor de vrouw: De handen van de man zijn vrij om uw borsten, romp en clitoris te strelen. In deze positie lijkt de penis van uw partner groter omdat uw vagina nauwer en de penetratie dieper wordt. Het is in deze positie ook gemakkelijker voor hem om de G-spot te raken.

Variaties: Probeer dit, om de penetratie nog dieper te maken, met de beide benen van de vrouw op de schouders van de man. De vrouw moet hiervoor echter wel vrij lenig zijn!

 

Waarschuwing: Als de man een heel grote penis heeft, moet hij langzaam bewegen totdat hij er zeker van is dat zijn partner het prettig vindt. De vrouw moet haar been niet hoger doen dan prettig is; verkrampte of gespannen spieren zijn geen goede zaak!

Moeilijkheidsgraad: **

Meer tips? Kijk dan in de winkel naar '52 tips voor opwindende seks'
Of kom volgende week terug.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief