Overslaan en naar de inhoud gaan

Sekstips voor de gevorderde minnares (oa prostaat massage)

De kunst van het beminnen en liefhebben is eeuwenoud. Net als de technieken die daarbij komen kijken. Seks, beminnen en verleiden is niet alleen een kwestie van gevoel. Je kunt het ook gewoon leren en er beter in worden. Dat maakt het vrijen nog opwindender, intiemer en spannender.
En het leuke is: deze kunst leren is een boeiend avontuur. Om samen van te genieten. En dat een heel leven lang. Hieronder vindt u seks tips voor de minnares die het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen

 

Prostaat massage

Voorbereiding
 

 • Zorg dat u voldoende glijmiddel bij de hand heeft. Tip: glijmiddel Premium Siliconen als u geen toy gebruikt, Hydra + of Pjur Analyse Water als u dat wel doet)
 • Knip en vijl uw nagels. De buitenkant van de prostaat is gemaakt van een delicaat weefsel dat gevoelig is voor wondjes en beschadigingen.
 • Heeft u lange nagels? Dan is belangrijk een condoom te gebruiken.
  Of wellicht dan nog beter:  gebruik  een prostaat massager.
  Dit is een fijne prostaat vibrator die u hiervoor kunt gebruiken.
 • Maak uw handen grondig schoon.
 • U kunt ook handschoenen van latex of nitril gebruiken. Niet omdat het "vies" is in de zin van afkeer, maar uit hygiënische overwegingen, door de bacteriën in de anus. Na afloop van de prostaatmassage kunt u deze eenvoudig weggooien.
 • Het prostaatgebied kan de man vooraf eenvoudig en grondig reinigen met een Anaal Douche.


Praat er over
 

Praat er vooraf over. De meeste heteromannen voelen zich niet op hun gemak als een partner zonder waarschuwing een vinger in deze plek steekt.  Ze zullen schrikken en defensief reageren. 
Maar als hij mentaal voorbereid is en openstaat om dit te verkennen, kan hij daar ontspannen van genieten.
Hij kan zich ook praktisch voorbereiden door zich te wassen en te verzorgen. Veel mannen zijn toch bang dat hun partner dit vies gaat vinden.
 

Posities
 

 1. De man gaat op zijn rug op bed liggen met zijn benen gespreid. De partner neemt plaatst tussen de benen van de man.
 2. De dame kan ook met het gezicht naar de voeten over de buik van de man gehurkt zitten.
Kies een positie waar u goed bij de prostaat kunt en hij kan zijn lichaam volledig ontspannen.
 

Belangrijk: doe rustig aan 
 

Neem de tijd en haast u niet. Het duurt even voordat de anale sluitspieren ontspannen zijn en klaar zijn voor penetratie van een vinger.  

Begin met een ontspannend voorspel. Kus, knuffel, streel en laat hem zo langzaam ontspannen en tegelijkertijd opgewonden worden. Stimuleer zijn penis een tijdje met uw handen of mond.

Hoe meer tijd u hiervoor neemt, hoe beter de ervaring zal zijn. Te snel gaan zal alleen maar een hoop ongemak veroorzaken. Zijn lichaam moet de tijd krijgen om de spieren te ontspannen.
 

Bouw de prostaat massage op
 

U kunt de massage rustig opbouwen door eerst het gebied rondom de masseren. Masseer ook het plekje tussen het perineum en de anus en oefen er zachtjes druk op uit. Zo masseert u de prostaat als het ware eerst "uitwendig". 
 

De massage 
 

 • Doordat deze plak van nature geen vocht aanmaakt, is het belangrijk veel glijmiddel te gebruiken. U kunt het aanbrengen op zowel uw vinger als rond de anus. 
   
 • Als u een condoom gebruikt kunt u het glijmiddel op het condoom aanbrengen.
   
 • Is de man ontspannen, breng dat heel voorzichtig het topje van uw vinger in de anus. Uw handpalm is hierbij naar boven gericht.
   
 • Vraag aan de man of het plezierig is en of u verder kunt gaan. Laat hem weer rustig ontspannen, waarbij u uw vinger niet beweegt.
   
 • Vervolgens brengt u uw vinger wat verder in. Heel voorzichtig en heel langzaam. Dit proces van inbrengen is een proces van genieten. Niet van een race naar de juiste plek.
   
 • Spant de man zijn spieren aan en voelt u dat aanspannen rond uw vinger, beweeg uw vinger dan niet en laat de man in deze positie weer eerst ontspannen.
   
 • Als het grootste deel van uw vinger heeft ingebracht dat kunt u voorzichtig op zoek gaan naar de p-spot.
  Die zit iets naar boven, in de richting van de buik.
   
 • Deze kunt u langzaam masseren. 
  U kunt voor 5-10 seconden lichte druk uitoefenen met uw vingerkussentje en dan weer loslaten. U kunt er ook langzaam over heen te strelen of er kleine rondjes op te draaien. (zie hieronder).
  Bij aanspanning van de spieren, stopt u met bewegen en wacht u eerst weer rustig totdat de man weer ontspannen is.
  Kijk wat dit met de partner doet en wat hij dit plezierig vindt. 
  Subtiel is een sleutelwoord. De prostaat is gevoelig!

2 technieken voor het masseren prostaat

 • De meeste mannen vinden het plezierig als hun penis tegelijkertijd wordt gestimuleerd. Dit brengt de anale stimulatie in een soort balans en zorgt voor een completere beleving. 
  U kunt uw mond of hand (met glijmiddel ingesmeerd) gebruiken voor het stimuleren van de penis.
  Hiervoor geldt ook: bouw het op, begin langzaam en sensueel.  Laat hem er ontspannen van genieten.
   
 • Het gebruik van een sekskussen is heel erg handig bij deze massage. De man ligt heel relax en het bekken wordt goed ondersteund. Omdat je dan hoger ligt is het voor de gevende partner ook makkelijker en relaxter om deze massage te geven.
   
 • Voor de meeste mannen zal een prostaat massage met 1 vinger gecombineerd met een penismassage tot een super orgasme leiden.
  Maar sommige mannen, die bijvoorbeeld  al eerder van een prostaat massage hebben genoten, vinden het opwindend als er een tweede vinger wordt gebruikt. Of een speeltje.
   
 • Let wel: bij de eerste keren kunt u een prostaat massage beter niet combineren met een penismassage. Het is beter om de man eerst te laten wennen aan, en genieten van de aanrakingen en het stimuleren van de prostaat zonder afleiding. Met het stimuleren van de penis wordt de focus afgeleid en kunnen de subtiele stimulaties niet goed worden gevoeld. En juist die zijn belangrijk. 
   
 • Direct na zijn orgasme verwijdert u langzaam en voorzichtig uw vinger. Trek uw vinger er niet te snel uit, doe dit ook subtiel en neem er de tijd voor.
  Het direct verwijderen kan, maar hoeft niet. Het is namelijk nog mogelijk om na een orgasme met zaadlozing, bij verdere stimulatie van de prostaat, een prostaat orgasmes te krijgen.
   
 • Een prostaat massage kan een intense en kwetsbare ervaring voor hem zijn, zeker de eerste keer.
  Zorg dat u er bent om hem te knuffelen en een veilig gevoel te geven.
   
 • Stel hem gerust en zeg dat het een geweldige ervaring was.  Ook al was het voor hem fantastisch, hij staat alleen open voor een volgende prostaat massage als hij zeker weet dat het voor u niet een rare of vervelende ervaring was. 
   

Een prostaat massage zal de intimiteit tussen jullie vergroten. Het bouwt vertrouwen op om samen open, eerlijk en avontuurlijk te zijn.  Na een ervaring met anale erotiek zal vrijwel niets te vreemd zijn om samen uit te proberen.
Het zal jullie seksleven verrijken en avontuurlijker maken.

Fijne producten voor een prostaat massage

€ 17,95
Pjur original: glijmiddel siliconen (100 ml)
Pjur® Original is een van de best verkopende siliconen glijmiddelen/massage lubricants ter wereld. En niet voor niets.
€ 27,95
Goede prostaatvibrator voor beginners
Heeft exact de goede lengte en kromming voor een heerlijk effect.
€ 36,95
Velvet van Intimate Earth (siliconen, 120 ml)
Premium kwaliteit siliconen met natuurlijke Shiitake extracten en voedende vitamine E.
€ 19,95
Anaal douche
Must have voor anale erotiek. Fijne bulb douche voor beginners. Maat S/M
€ 119,95
Vector, hele goede prostaat massager van We-Vibe
Een topper onder de prostaat massagers. Voor beginners en experts. Met afstandsbediening en app.
€ 24,95
Prostaat massage leren DVD
De tantra meester Dirk Liesenfeld heeft door de populariteit van zijn Yoni en Lingam massage DVD's twee nieuwe DVD's gemaakt over massage en anale

Reacties

Ingediend door jeanette (niet gecontroleerd) op di, 02/08/2022 - 09:25

Deze zeer intieme massage heb ik nu al een paar keer aan mijn man gegeven. Wij kunnen er beiden echt van genieten.
Alleen was het de eerste keer een beetje schrikken voor mij. Ik bevredigde hem tijdens de massage ook oraal. Toen hij klaarkwam was de kracht van de ejaculatie groot alsmede de hoeveelheid ejaculaat waardoor ik schrok en moeite had om het te verwerken.
Nu ik hierop voorbereid ben gaat het prima.

Ingediend door H. (niet gecontroleerd) op ma, 05/15/2023 - 11:27

Misschien is het een idee om bij het item “sekstips voor de gevorderde minnares” ook het woord “minnaar” erbij te zetten.
Bij deze zeer intieme massage is het een groot voordeel wanneer de ontvanger enige ervaring heeft in prostaat massage. Hij weet precies wat, waar en hoe het voor hem het lekkerste aanvoelt, zodat hij de gevende partner beter kan “sturen” hoe en wat te doen. Vooral wanneer het de de bedoeling is om prostaat orgasmes op te wekken.
Wanneer het de bedoeling is om de man intenser klaar te laten komen is dit iets minder belangrijk omdat dan ook de penis gestimuleerd wordt, en de stimulatie niet alleen op de prostaat gericht is.
Wanneer een man eerst ervaringen opdoet, door solo een massager te gebruiken is deze massage sneller en gemakkelijker aan te leren voor zijn partner en kan zij/hij een gevorderde minnares/minnaar genoemd worden.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief