• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Hoe begin je met seks speeltjes? Wat is het beste eerste seksspeeltje?

eerste seksspeeltje samen kiezen
Seks speeltjes zijn al eeuwen oud. In de tijd van de Romeinen en Grieken werden ze al gebruikt bij het beminnen. En dat is niet voor niets. Ze kunnen de seks naar een hoger niveau tillen. Speeltjes kunnen een hele nieuwe dimensie geven aan solo of seks samen, en zijn de moeite van het proberen waard.  

Om te ontdekken

Seksspeeltjes kunnen bijvoorbeeld geweldig zijn om alleen te gebruiken, om alle manieren te ontdekken waarop je lichaam plezier kan ervaren. Er zijn gebieden, zoals de G-spot of prostaat die je moeilijk met je vingers zelf kunt stimuleren. Met speeltjes die hiervoor speciaal gemaakt , kan je gemakkelijk bij alle opwindende plekjes. 

Intense stimulatie

Sommige mensen hebben intense stimulatie nodig om opgewonden te raken of een orgasme te bereiken. Dit kan te maken hebben met de manier waarop ze zijn gebouwd, of kan worden beïnvloed door medicijnen, operaties of andere lichaamsveranderingen in de loop van de tijd. In deze gevallen zijn speeltjes soms de enige manier om het gewenste soort stimulatie te krijgen.

Extra dimensie

Maar ook als je geen extra intense stimulatie nodig hebt, is het heerlijk om hiervan alleen of samen te genieten. Een leuke manier bijvoorbeeld extra stimulatie toe te voegen aan de seks is om een vibrator tegen de clitoris te drukken tijdens penetratie. Zo krijgt penetratie een extra dimensie, voor haar maar ook voor hem.
Heel veel plezier
Met een stel leuke speeltjes bij de hand heb je meer opties om uit te kiezen wanneer je beslist welk soort seks je wilt hebben. Een veer en blinddoek voor zinnenprikkelende seks, een kleine stimulator voor een snelle vrijpartij,  een vibrerende cockring voor opwindend plezier…..
 

Wat is het beste seksspeeltje om samen mee te starten?

Hoewel er speeltjes zijn die speciaal zijn gemaakt om samen te gebruiken, zoals een koppel of duo vibrators, zijn deze niet dit niet de beste speeltjes om mee te beginnen. Ze vragen vaak wat extra inspanning om er een succes van te maken. En het kost ook wat tijd om het gebruik je eigen te maken. 
Het beste speeltje om mee te beginnen is de vibrator. Een kleine stimulator of een fijne wand massager  kan voor veel plezier en extra genieten zorgen bij het vrijen. Ze kunnen worden gebruikt voor massages, het prikkelen van gevoelige plekjes bij hem en haar en het stimuleren van clitoris. In dit artikel kunt u lezen wat de varianten zijn en krijgt u advies en hulp bij uw aankoop beslissing.
 
Als je nieuwsgierig bent naar anaal spelen, is een kleine buttplug ook een spannende toevoeging. 
Let wel: gebruik hiervoor geen vreemde voorwerpen maar gewoon een goede buttplug die je koopt in een webwinkel. De buttplug moet aan de achterkant breed zijn, om te voorkomen dat deze naar binnen glijdt. Het is ook belangrijk bij anale erotiek een goed glijmiddel te gebruiken omdat deze zone van nature geen vocht aanmaakt. Meer informatie over buttplugs en hulp bij het kiezen van het juiste anale speeltje kunt u hier lezen.
 
Een heel ander speeltje is een Liberator wedge. Dit is een groot kussen met een bepaalde hoek, die het zelfde werk doet als twee kussens onder je billen. Maar deze Liberator Wedge blijft goed in model, waardoor verschillende posities comfortabeler of duurzamer worden.
 
Nog even dit. Een goed glijmiddel zorgt voor extra comfort en genieten. En met een glijmiddel krijgt vrijen en penetratie ook weer een andere belevenis. Gewoon goed om eens te proberen dus.

Samen winkelen, een leuk spel

Als je nog geen speeltjes hebt, kan samen winkelen een leuke en opwindende belevenis zijn. 
Je kunt gewoon samen een webwinkel bekijken, of je kunt er een spel van maken door elk afzonderlijk te kijken en op te schrijven welke artikelen je aanspreken. Vervolgens vergelijk je de notities. Dit kan ook meteen een goede kans zijn om te praten over interesses of fantasieën die je nog niet hebt besproken met je partner. 

Nog een tip

Wat voor speeltje u ook koopt, zorg ervoor dat het een veilig speeltje is. Een speeltje van goede en veilige materialen waarvan u zeker weet dat u er geen infecties van kunt oplopen, of erger.
Lees het artikel over veilige materialen als u hier meer over wilt weten.
 
 

Wellicht ook interessant:

seksspeeltjes, seks speeltjes informatie
Seks speeltjes zijn van alle tijden, van alle leeftijden en van alle culturen. Seks speeltjes prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens. Ze kunnen zorgen voor eindeloze variaties in het liefdesspel.
seksleven veranderen
Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passie-killers. En wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkelt zich meestal een manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen.
seks tips voor leuker en beter seksleven
Wilt u een leuker, gepassioneerder seksleven? √ De beste tips en deskundige adviezen die gegarandeerd helpen om de passie terug te brengen. Tip 6 is een hele goede.