Overslaan en naar de inhoud gaan

10 tips om een streelveer te gebruiken

Een streelveer doet de huid en het lichaam ontwaken.
Het prikkelt de huid, het laat het bloed stromen.
Een veer prikkelt, plaagt en verleidt.
Onze belangrijkste zintuig wordt er door gestimuleerd.
Een veer is eigenlijk een must-have in het verleidingsspel. 

Hieronder hebben wij wat tips en ideeën op een rijtje gezet om u te inspireren.

 1. Laat uw geliefde ontspannen gaan liggen en laat haar/hem zijn ogen sluiten. Doe de blinddoek bij hem/haar om. Wanneer het ene zintuig wordt gestimuleerd, kan het worden versterkt door een ander uit te schakelen. Met een blinddoek om voelt elke aanraking extra intens.
   
 2. Gebruik de streelveer zoals bij een massage. Begin op de rug van uw partner vanaf de nek naar beneden, langs de bil en over de benen.  Ga dan naar de voorkant van het lichaam, van de nek naar de armen, naar de benen en de buik. Plaag dan de borsten en tepels en werk zo heel langzaam toe richting de meest gevoelige plekjes.
   
 3.  Laat de veer heel langzaam langs en tussen de tenen en tussen de vingers glijden. 
   
 4. Laat uw lief op haar/zijn buik liggen. Streel met de ronde achterkant zachtjes langs de ruggengraat en streel vervolgens met de zachte veer over dezelfde plek. Vervolgens kunt u met de achterkant wat meer druk geven, om vervolgens met de zachte veer weer dezelfde plek te strelen.
   
 5. Doe als bovenstaand, maar houd eerst de achterkant van de veer onder warm water zodat de achterkant lekker warm aanvoelt. Probeer hetzelfde ook eens met koud water voor een compleet andere sensatie.
   
 6. Combineer vederlichte aanrakingen met lange, vegende bewegingen.
   
 7. Vergeet de binnenkant van de ellenboog niet, dit is een zeer gevoelig plekje om uw partner te strelen.
   
 8. Parfumeer de veer met parfum of aftershave en trek de veer onder de neus langs voor een aromatische ervaring.
   
 9. U kunt de beleving intensiveren door voor de juiste sfeer te zorgen; een mooie setting, wat gedimd licht, ontspannende muziek en een lekker geurende kaars.
   
 10. Als u wilt - of durft – kunt u nog een stapje verder gaan door uw lief vast te binden. Als uw partner niet kan bewegen, wordt het nog opwindender.

De mooiste veren

€ 29,95
Tantra plaagveer (van Lelo)
Deze Tantra plaagveer, gemaakt van de lichtste en zachtse veren, is heerlijk bij het verleidingsspel van verleiden, plagen en prikkelen. Eigenlijk een
€ 14,95
Zachte streel- en plaagveer
Deze elegante streelveer is een fantastische manier om uw geliefde mee te plagen, strelen en verleiden. Met deze streelveer krijgen strelingen een
€ 12,95
Streelveer in stijlvol bruin
Elegante plaag- en streelveer in stijlvolle bruine kleur.Mooi en heerlijk voor samen. Fijn om elkaar mee te prikkelen en te plagen. Marieke: "Een veer
Reactie toevoegen

Platte tekst

 • Geen HTML toegestaan.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Aanbevolen artikelen

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een
Overdonderd door alle opties? ▻ Voorkom giftige, lawaaierige of ineffectieve vibrators ✓ Deze gids legt u welke soort vibrators er zijn, en hoe u een kwalitatief goede vibrator koopt. Eentje die bij u past.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief