• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Waarom kan ik met mijn partner geen orgasme krijgen?

Ik ben een 30-jarige moeder van drie kids. Ik heb verschillende serieuze relaties gehad. Mijn probleem is dat ik nog nooit een orgasme met een partner heb gehad. Ik heb het gevoel dat we alles hebben geprobeerd; orale, anale, vaginale en handmatige seks. Ik geniet ervan en ik ben opgewonden, maar ik kan er geen orgasme van krijgen. Wat zou de reden kunnen zijn? Ik ben in staat om mezelf wel een orgasme te bezorgen, maar met een partner lukt dat niet.  

Het antwoord komt van de Amerikaanse sekstherapeute Dr. Ruth

Eerst en vooral, is het fijn dat u orgasmes kunt krijgen. Daar moet u blij mee zijn. Veel vrouwen lukt dat helemaal niet. Het is geweldig dat u hier niet seksueel gefrustreerd over hoeft te zijn. Maar ik begrijp dat u het zijn zou vinden om een orgasme met uw partner te beleven.
Sommige vrouwen moeten zich echter zo sterk concentreren om een orgasme te krijgen, dat ze dit gewoon niet kunnen doen wanneer er iemand anders bij is. Ze vinden het ook storend.
Uw probleem kan ook voortkomen uit uw gedachte dat u geen orgasme met een partner kan hebben. Met andere woorden; dat uw bezorgdheid om geen orgasme te krijgen met uw partner juist het krijgen hiervan in de weg zit. Wat hierbij kan helpen is het vinden en gebruiken van een zeer sterke seksuele fantasie, eentje waarvan u echt seksueel opgewonden wordt. U moet zich op deze fantastie proberen te concentreren wanneer uw partner bezig is met het stimuleren van uw clitoris mondeling of handmatig. Verwacht niet dat het de eerste keer meteen werkt, maar probeer het een aantal keren.
Uw partner zou ook een vibrator kunnen gebruiken om te kijken of sterkere sensaties u wel een orgasme kunnen geven.
Ook kunt proberen om te masturberen tot het punt waarop u bijna een orgasme bereikt en het vervolgens door hem over te laten nemen. Wellicht als u het een punt waar u zeer tegen dicht tegen een orgasme aanzit hebt bereikt, u deze ook bereikt als uw partner u stimuleert. Als deze barriere is doorbroken, zou het steeds makkelijker kunnen gaan.
Maar alstublieft, als het bereiken van een orgasme op deze manier niet lukt, wees daar niet te ongelukkig over.  Het is misschien niet de beste situatie, maar het is echt niet zo slecht.

Note: afkomstig van de website van Dr. Ruth.

Wellicht voor u ook interessant:

Het artikel: Niet kunnen klaarkomen. Tips voor (betere) orgasme.

Reacties

Wij zijn boven de 65 plus. Geen probleem met klaarkomen. Het beste stand is 69.maar je moet er de tijd voor nemen. Bij genoemde stand komt mijn vrouw 2 tot 3 keren klaar. Uiteraard nemen wij af en toe de anus ook mee. Het zal zeker lukken.

Mijn vrouw komt ook niet klaar als wij vrijen en dat doen wij regelmatig. Wij zijn beiden 57 jaar en31 jaar getrouwd. Zij komt wel klaar als ik er niet bij bent. Ik wil graag dat ze een keer klaarkomt als ik er wel bij bent. zelf heb ik het ook nooit meegemaakt dat een vrouw klaarkomt.

Beste, Op afstand adviseren op basis van een paar zinnen is uiteraard wat lastig. Dus maar wat vragen voor u. Voelt uw vrouw zich ontspannen tijdens het vrijen? Duurt het vrijen lang genoeg? Is er voldoende variatie? Wordt haar clitoris voldoende gestimuleerd? Heeft ze zelf een idee waardoor ze tijdens het vrijen geen orgasme kan krijgen? Waar komt ze alleen van klaar? En kan ze dat wellicht doen als u daar bij bent? Ook de bovenstaande tips van Dr. Ruth kunnen wellicht helpen.
Kortom, genoeg om samen over de praten. In het artikel Orgasme Tips staan ook tips voor samen in. Wellicht een goede basis voor een gesprek. Ik wens u nog heel veel seksueel plezier en genieten samen.

Reactie toevoegen