Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom kan ik met mijn partner geen orgasme krijgen?

Ik ben een 30-jarige moeder van drie kids. Ik heb verschillende serieuze relaties gehad. Mijn probleem is dat ik nog nooit een orgasme met een partner heb gehad. Ik heb het gevoel dat we alles hebben geprobeerd; orale, anale, vaginale en handmatige seks. Ik geniet ervan en ik ben opgewonden, maar ik kan er geen orgasme van krijgen. Wat zou de reden kunnen zijn? Ik ben in staat om mezelf wel een orgasme te bezorgen, maar met een partner lukt dat niet.  

Het antwoord komt van de Amerikaanse sekstherapeute Dr. Ruth

Eerst en vooral, is het fijn dat u orgasmes kunt krijgen. Daar moet u blij mee zijn. Veel vrouwen lukt dat helemaal niet. Het is geweldig dat u hier niet seksueel gefrustreerd over hoeft te zijn. Maar ik begrijp dat u het zijn zou vinden om een orgasme met uw partner te beleven.
Sommige vrouwen moeten zich echter zo sterk concentreren om een orgasme te krijgen, dat ze dit gewoon niet kunnen doen wanneer er iemand anders bij is. Ze vinden het ook storend.
Uw probleem kan ook voortkomen uit uw gedachte dat u geen orgasme met een partner kan hebben. Met andere woorden; dat uw bezorgdheid om geen orgasme te krijgen met uw partner juist het krijgen hiervan in de weg zit. Wat hierbij kan helpen is het vinden en gebruiken van een zeer sterke seksuele fantasie, eentje waarvan u echt seksueel opgewonden wordt. U moet zich op deze fantastie proberen te concentreren wanneer uw partner bezig is met het stimuleren van uw clitoris mondeling of handmatig. Verwacht niet dat het de eerste keer meteen werkt, maar probeer het een aantal keren.
Uw partner zou ook een vibrator kunnen gebruiken om te kijken of sterkere sensaties u wel een orgasme kunnen geven.
Ook kunt proberen om te masturberen tot het punt waarop u bijna een orgasme bereikt en het vervolgens door hem over te laten nemen. Wellicht als u het een punt waar u zeer tegen dicht tegen een orgasme aanzit hebt bereikt, u deze ook bereikt als uw partner u stimuleert. Als deze barriere is doorbroken, zou het steeds makkelijker kunnen gaan.
Maar alstublieft, als het bereiken van een orgasme op deze manier niet lukt, wees daar niet te ongelukkig over.  Het is misschien niet de beste situatie, maar het is echt niet zo slecht.

Note: afkomstig van de website van Dr. Ruth.

Wellicht voor u ook interessant:

Het artikel: Niet kunnen klaarkomen. Tips voor (betere) orgasme.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 09/02/2016 - 15:35

Wij zijn boven de 65 plus. Geen probleem met klaarkomen. Het beste stand is 69.maar je moet er de tijd voor nemen. Bij genoemde stand komt mijn vrouw 2 tot 3 keren klaar. Uiteraard nemen wij af en toe de anus ook mee. Het zal zeker lukken.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 11/13/2016 - 08:14

Mijn vrouw komt ook niet klaar als wij vrijen en dat doen wij regelmatig. Wij zijn beiden 57 jaar en31 jaar getrouwd. Zij komt wel klaar als ik er niet bij bent. Ik wil graag dat ze een keer klaarkomt als ik er wel bij bent. zelf heb ik het ook nooit meegemaakt dat een vrouw klaarkomt.
Ingediend door admin op vr, 09/08/2017 - 17:26

Beste, Op afstand adviseren op basis van een paar zinnen is uiteraard wat lastig. Dus maar wat vragen voor u. Voelt uw vrouw zich ontspannen tijdens het vrijen? Duurt het vrijen lang genoeg? Is er voldoende variatie? Wordt haar clitoris voldoende gestimuleerd? Heeft ze zelf een idee waardoor ze tijdens het vrijen geen orgasme kan krijgen? Waar komt ze alleen van klaar? En kan ze dat wellicht doen als u daar bij bent? Ook de bovenstaande tips van Dr. Ruth kunnen wellicht helpen. Kortom, genoeg om samen over de praten. In het artikel https://www.depaarsekeizerin.nl/ideeen-inspiratie/niet-kunnen-klaarkome… staan ook tips voor samen in. Wellicht een goede basis voor een gesprek. Ik wens u nog heel veel seksueel plezier en genieten samen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 03/24/2019 - 17:44

Mijn vrouw had in haar vorige relatie ook nooit een orgasme gehad. Maar sinds wij samen zijn, gaat het eigenlijk altijd goed! Meestal wrijf ik over haar naakte lichaam, omdat ik weet, dat dat haar opwindt. Vervolgens gaat ze met haar vibrator aan de gang en dat windt mij dan weer erg op, door ernaar te kijken. Vaak lik ik haar dan ook nog en dat wordt uitermate gewaardeerd. Als ze dan klaar komt (vaak een paar keer), geeft de mij de aandacht en kan ik ook heerlijk klaarkomen. Wij zijn 66 er 62 en genieten er gelukkig nog vaak van.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 09/08/2022 - 14:51

Wat prachtig en opbeurend om te horen! En dat op uw leeftijd. Een benijdenswaardig seksleven. Zo zou het moeten zijn, met veel aandacht voor de ander.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 05/23/2020 - 23:35

Ik geraak gefrustreerd doordat men man te vroeg klaar komt en ik vaak op 't droge blijf zitten.. Hij zegd doe wat meer moeite dus als ik blijf doorgaan word die toch nog slap. Ook het gevoel is totaal niet meer 't zelfde moest 't toch lukken.. Als het 1 keer op de maand lukt om mij tot orgasme te brengen mag ik me gelukkig prijzen ik krijg er gewoon ook buikpijn van.. Men zin om nog te bezigen is ook over. Ik word hier zo boos van. Ontevredenheid troef. Teleurstelling word steeds groter
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 09/08/2022 - 14:50

Om even een andere blik op uw situatie te geven: een keer per maand is nog best veel. Mij lukt het nooit in het bijzijn van mijn vriend – terwijl we het heel fijn hebben. Maar het klinkt wel alsof hij niet erg veel interesse of aanmoediging geeft voor uw orgasme, dat is wel jammer. Ik kan me uw ontevredenheid dus wel voorstellen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 04/27/2023 - 10:31

Fijn om te lezen dat een andere vrouw dit ook heeft, dat het nooit lukt in het bijzijn van de partner terwijl ze fijne seks hebben. Ik heb dat ook, wat me echt verbaast, want we hebben het echt super fijn in bed (of elders). Bij eerdere partners ging het ook erg moeilijk. Het is zoals het is, en gelukkig genieten we van de vele andere dingen, dat is me heel veel waard.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Géén bezorging bij buren mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 6,25
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief