• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Ik kom te snel klaar nu mijn partner een spiraaltje gebruikt

Allereerst wil ik zeggen dat jullie een hele mooie en informatieve websites hebben waar ik mezelf gerust bij voel om toch wel persoonlijke en intieme vragen te stellen.

Ik zal meteen maar van wal steken.
Ik ben een man van 40 en mijn vrouw is 38 en hebben 3 kids van 3, 5 en 7.
Na de geboorte van ons eerste kindje heeft mijn vrouw geen anticonceptie meer gebruikt. Vanaf dat moment zijn we condooms gaan gebruiken als we samen seks hadden.

Tijdens onze vrijpartijen kon ik het altijd vrij lang volhouden met penetreren voordat ik klaar kwam. Dit zowel voor de tijd dat we condooms gebruikten als met condoom.
Iets wat mijn vrouw als erg prettig ervaarden omdat ze erg kan genieten van lange penetratie.

Nu heeft ze sinds twee maanden een spiraaltje en is het condoom dus niet meer nodig. Iets wat we beide erg fijn vinden omdat we het vaak toch een enorme onderbreking vonden tijdens onze intieme momenten.

Nu is het zo dat wanneer ik bij haar binnen dring al heel snel tot een orgasme kom. Soms zelfs al na drie stoten. Het lijkt allemaal veel gevoeliger te zijn dan voorheen. Iets waar ik flink van baal en zelfs wat onzeker van wordt. Zolang als dat ik het voor deze tijd uithield zo snel is het nu gebeurt.

Aan ons voorspel ligt het niet, hiervoor nemen we vrijwel altijd lang de tijd.

Heb in deze 2 maanden ook 1 keer gemasturbeerd omdat ik mezelf afvroeg of ik dan ook zo snel klaar zou komen. Het gekke is dat ik het dan wel heel lang kan uithouden voordat er een zaadlozing komt. Stopte dan wel even als ik het gevoel kreeg te gaan komen en ging dan weer rustig verder.

Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Moet ik gewoon wennen aan het voor mij weer nieuwe gevoel zonder condoom of is het iets anders.

Na 2 maanden moet het toch wel gewend zijn dacht ik zelf.
Wij vrijen trouwens 1 a 2 keer per week....Dit wisselt soms.

Hoor graag of jullie nog tips hebben!

 

Ons antwoord:

Een snelle (of vroegtijdige) zaadlozing kan een fysieke of psychische oorzaak hebben, of beiden.

Het kan natuurlijk zijn dat u een gevoelige penis heeft en dat een condoom de penis net wat ongevoeliger maakte. Maar het kan ook heel goed zijn dat door de verandering van de sensatie (penetratie zonder condoom ipv met condoom) u de eerste keer een  (te) snelle zaadlozing kreeg. Vervolgens voelde u spanning bij de volgende keer, en die spanning leidde daarmee tot weer een snelle zaadlozing. 
Faalangst of spanning voelen om te presteren kan bij de ene man resulteren in een erectie probleem, bij een andere man in te snelle zaadlozing.

Als u denkt dat dit zo is, is het belangrijk om spanning en druk weg te halen. U geeft aan dat u vrouw van langdurige penetratie houdt. Heeft u dat aan haar gevraagd? Vaak gaat het mis met aannames. Praat er samen over. Dan geeft gegarandeerd ruimte en ontspanning. Door er samen over te praten kan uw seksleven samen er alleen maar mooier en beter op worden.
U kunt samen wellicht kijken wat een ander standje kan doen, of gebruik weer eens een condoom of misschien heeft u beiden nog andere ideeën. Met samen ontspannen spelen kan de zaadlozing vanzelf weer worden zoals deze was.

Het klinkt alsof u een fijne partner heeft en een altijd seksleven heeft gehad. Dat is een mooie basis waarmee u dit samen goed kunt oplossen.

Ik hoop dat ik u hiermee wat verder heb kunnen helpen.
 

Reactie daarop van K.

Bedankt voor jullie antwoord op mijn mail.
Ik heb inderdaad een hele fijne en lieve vrouw. En hebben inderdaad een altijd fijne seks samen.
Afgelopen weekend heb ik het onderwerp durven aansnijden bij haar wat resulteerde in een fijn gesprek! Ze heeft aangegeven dat ze langdurig penetratie altijd erg fijn vind maar dat ze het nu vooral vervelend vindt voor mij.

Klinkt misschien wat raar wat ik nu beschrijven ga.....voelt ook een beetje gênant maar wilde toch vertellen hoe wij hier mee aan de slag zijn gegaan. Geloof ook wel dat ik dit aan jullie kan vertellen.

Afgelopen zondagavond zijn we vroeg naar bed gegaan en na aanleiding van ons gesprek zijn we samen een soort van gaan oefenen om mijn orgasme uit te stellen.
Vooraf hebben we wel een klein beetje wiet gerookt zodat we beide lekker ontspannen waren.

We zijn gaan liggen en hebben eerst lang liggen knuffelen, gezoend en gestreeld.
Toen ik een erectie begon te krijgen heeft ze mijn penis gepakt en is er voorzichtig aan gaan trekken om hem zo volledig hard te maken. Eenmaal in volle erectie is ze doorgegaan met aftrekken met de afspraak dat ze meteen zou stoppen als ik voelde dat ik ging klaarkomen.

In het begin had ik als snel het gevoel te gaan komen maar na een paar keer een pauze te houden kon ze op een gegeven moment langer doorgaan met trekken....wel deed ze het nog steeds langzaam.

Na dit een poosje gedaan te hebben begon ze mij te pijpen, ook weer langzaam en met nog steeds de afspraak. Dit kon ik eerlijk gezegd aanzienlijk langer volhouden!

Vanuit dat punt zijn we over gegaan op penetreren. Eerst hebben we de missionaris houding gedaan maar dat bracht me al snel op het punt klaar te komen. Na een korte pauze is mijn vrouw bovenop mij komen zitten en begon me langzaam te neuken. Dit ging best goed moet ik zeggen, hield het goed vol en heb op een gegeven moment de leiding overgenomen en het tempo van penetreren opgevoerd. Als ik heel eerlijk ben hebben we gewoon heerlijke seks gehad en ben ik in tijden niet zo heftig klaar gekomen.

Sorry dat ik misschien te openhartig ben in mijn schrijven maar zoals jullie kunnen lezen, werken we er aan.
 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Beantwoord deze vraag om te bewijzen dat dit geen spam is.