Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste erotische spellen: zo kiest u een erotisch spelletje dat uw seksleven verrijkt

Hoe lang u en uw partner ook samen zijn, u kunt elkaar blijven verrassen. Seks is en blijft een opwindend avontuur, als u daar voor open blijft staan.

Soms komt er even de klad in, of heeft u niet zoveel inspiratie, of bent u de verbinding met u partner een beetje kwijtgeraakt. 
Maar misschien bent u gewoon op zoek naar opwindende nieuwe inzichten en inspiratie, wilt u samen nieuwe erotische avonturen beleven, of wilt u uw partner en uzelf in seksueel opzicht beter leren kennen.

Misschien is het een verrassing, maar erotische spellen kunnen daar perfect bij helpen. Erotische spellen kunnen een geweldige manier zijn om intimiteit te vergroten, nieuwe dingen over elkaar te ontdekken en samen plezier te hebben. 
Een mooie verrijking voor uw seksleven dus, die nog een aantal andere verrassende voordelen biedt.
 

Wat zijn erotische spellen

Erotische spellen of seksspellen zijn spelletjes die zijn ontworpen om koppels op een erotische manier te prikkelen en inspireren. 
Een erotisch spel kan het voorspel en de seks spannender en opwindender maken. Het kan de perfecte manier zijn om sensuele spanning langzaam op te voeren en voor de juiste stemming te zorgen.

Maar het doel van een erotisch spel is niet alleen opwinding zoals vaak wordt gedacht. Integendeel. 
Een erotisch spel kan ook een laagdrempelige manier zijn om uw seksuele wensen kenbaar te maken en/of er achter te komen wat de wensen van uw partner zijn. Het kan leiden tot boeiende gesprekken en nieuwe inzichten over seks en intimiteit en u zo dichterbij bij elkaar brengen.

Een erotisch spel kan ook een inspiratiebron zijn voor nieuwe erotische avonturen. U hoeft ze zelf niet te bedenken. U krijgt ze op een presenteerblaadje aangeboden en kunt zo samen op ontdekkingstocht.  
 

De erotische spellen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Vaak is de vorm vergelijkbaar met een traditioneel bord- of kaartspel dat we allemaal kennen. Er moet bijvoorbeeld gedobbeld worden, waarna op het bord een pion verplaatst wordt. Of er moeten kaarten gespaard en geruild worden of er moet aan een draaischijf gedraaid worden. Vaak zijn er vragen of opdrachten, variërend van bescheiden en romantisch tot heel kinky. Voor ieder wat wils.
Net als de traditionele spellen, komen ook de erotische spellen in een doos met toebehoren.
 

Waarom een erotisch spel wel eens precies kan zijn wat u zoekt

Erotische spellen kunnen een geweldige manier zijn om samen op een speelse en intieme manier met uw seksleven bezig te zijn. Of het nu gaat om nieuwe handelingen, gesprekken of standjes, de opdrachten en vragen in deze spellen kunnen vaak prikkelen en aanzetten tot nieuwe ontdekkingen. 
De voordelen van een erotisch spel op een rijtje.


Boost voor uw liefdesleven

Erotische spellen gaan over meer dan alleen seks. Door samen te spelen, lachen en genieten, versterkt het intieme verbinding met uw partner.

Betere communicatie

Spellen kunnen de communicatie over seks en verlangens vergemakkelijken. Ze bieden een veilige omgeving om wensen en grenzen te bespreken.

Ontdek nieuwe kanten van uw partner

Hoe lang u ook samen bent, een erotisch spel kan ervoor zorgen dat u een hele nieuwe en sexy kant van uw partner ontdekt.  

Inspiratiebron voor opwindende seks

Experimenteren en samen op avontuur gaan is essentieel voor een leven lang liefhebben. Een erotisch spel kan een geweldige manier zijn om jullie seksleven opwindend te houden.

Aanpassing aan veranderende voorkeuren

Met de tijd veranderen seksuele voorkeuren. Een erotisch spel biedt een fijne manier om elkaar weer te vinden en te verkennen wat nu voor jullie beiden werkt.
 

Welke soorten erotische spellen zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten erotische spellen, waarbij eigenlijk voor iedereen wel iets passends te vinden is. Maar op hoofdlijnen kunnen de typen erotische spellen in drie categorieën verdeeld worden: erotische bordspellen, erotische kaartspellen en (praat)kaarten. Daarbij zijn de kaartspellen als vanzelfsprekend vaak wat compacter en de bordspellen wat groter.


Bordspel en kaartspellen

De erotische bord- en kaartspellen typen bestaan meestal uit opdrachten. Of het nu is door het trekken van een kaart, door het draaien aan een draaischijf of door met de pion op het bord op een bepaald vakje te komen: u krijgt een vraag of opdracht. En in die vraag of opdracht schuilt dan de uitdaging. Dat kan romantisch zijn, maar ook heel kinky en alles wat daar tussenin zit.

Praatkaarten 

Er zijn kaartspellen die inspireren om samen te praten over seks. Om de verbinding en intimiteit te versterken, elkaars wensen beter te kennen en begrijpen, en nieuwe kanten van elkaar op een speelse manier te ontdekken.  Tip: de inspiratie - kaarten die wij hebben gemaakt.


Fantasie

Ook zijn er spellen die ingaan op fantasieën en rollenspellen. Zo is het spel Lust er op gericht om samen aan een fantasie te werken. 
 

De elementen van een erotisch spel

Houd bij het kiezen van een erotisch spel rekening met de verschillende spelelementen. Bij sommige erotische spellen staat het spelelement centraal. U en uw partner spelen het spel dan om te winnen. Perfect als u van een (erotische) uitdaging houdt. Houdt u daar niet van? Er zijn ook voldoende erotische spellen te spelen zonder een winnaar of verliezer. Het gaat dan alleen om de vragen en opdrachten zelf. Of om het voeren van een gesprek over intimiteit en seks.

De moeilijkheidsgraad verschilt van spel tot spel en hangt vaak samen met het spelelement. Een spel dat een winnaar en verliezer moet kennen, gaat vaak gepaard met een handleiding. Er zijn dan immers spelregels, manieren om te winnen en manieren om te verliezen. Dat kan een spel aanvankelijk wat moeilijker maken. Maar erotische spellen zonder een echt spelelement zijn vaak gemakkelijk zonder handleiding te spelen en spreken voor zich.
Let op: sommige spellen zijn alleen in de Engelse en Spaanse taal verkrijgbaar.

Een goede opbouw is belangrijk als het spel moet leiden tot opwindende seks. Het drukt het plezier en het genieten als de opbouw niet klopt. Het is bijvoorbeeld vervelend om eerst een kaart te trekken waarop staat dat je je partner een rug-massage moet geven, en vervolgens een kaart trekt waarop staat dat je je partner moet uitkleden. Bij de duurdere spellen is hier meestal goed over nagedacht.

Tot slot is het goed om bij het kiezen van een erotisch spel na te denken over de ‘herhaalbaarheid’ van het spel. De wat goedkopere spellen zijn vaak wat minder uitgebreid en kunnen na een aantal keer spelen hun waarde verliezen. Duurdere spellen zijn vaak wat uitgebreider en blijven dan ook langer leuk. Er zijn ook spellen met uitbreidingsset verkrijgbaar. (Ultiem Verlangen bijvoorbeeld).
Een weekendje weg samen gepland? Dan kan een minder uitgebreid (en goedkoper) spel een prima keuze zijn.
 

Ook goed om te weten: de duur van het spel. Voor de meeste spellen moet u gemiddeld 1 uur uittrekken.
 

De Best Beoordeelde Erotische Spellen

€ 19,95
Opwindend pokerspel voor samen
Spannend pokerspel voor langzame opbouw van erotische spanning. Goed beoordeeld.
€ 49,95
Ultiem Verlangen: Spannend spel voor samen
Spannend, uitdagend en goed opgebouwd erotisch spel. Heel goed beoordeeld. Cijfer: 8
€ 24,95
Discover your Lover - erotisch spel
Vereenvoudigde versie van Ultiem Verlangen. En handig zonder bord. (engelstalig)
€ 14,95
We’ve Never … but we will! - erotisch spel
Voor wie wil experimenteren en/of hierover in gesprek willen gaan. Cijfer: 7
€ 24,95
Ultiem Verlangen Reiseditie
Opwindend spel voor een onvergetelijke vakantie. Heel goed beoordeeld.

Ultiem Verlangen - Test Resultaat

Het spel helpt je om samen met je partner op een leuke en speelse manier met seks bezig zijn. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten hebben mijn vriend en ik veel gelachen. Ik vond het persoonlijk heel fijn om weer eens extra veel aandacht voor elkaar te hebben.
Je leert door het doen van dit spel niet alleen meer over seksualiteit, maar ook over elkaars wensen en voorkeuren. Door dit bespreekbaar te maken kun je hier tijdens de seks rekening mee houden, zodat je extra van elkaar kunt genieten. Veel opdrachten waren voor mij en mijn vriend niet bijzonder spannend of vernieuwend, maar wel heel leuk om uit te voeren.

Ben je een beetje verlegen of heb je net een nieuwe partner? Dan vind je de opdrachten misschien juist wel heel spannend. Als je op zoek bent naar een heel kinky spel dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een ander spel. (Bijvoorbeeld de Kinky versie) .
Wat mij opviel is dat het spel heel man/vrouw georiënteerd is, wat het spel niet zo geschikt maakt voor stellen van het zelfde geslacht. Als je het zou spelen als stel van het zelfde geslacht, vallen er veel opdrachten en een aantal vragen af, waardoor je waarschijnlijk snel(ler) uitgespeeld bent.

Al met al vind ik het spel een absolute aanrader. Het is denk ik zeer geschikt voor stellen die meer tijd voor elkaar vrij willen maken en elkaar verder willen ontdekken op seksueel gebied.

> Naar het spel en meer test resultaten.

 

Opwindend Pokerspel - Testresultaat

Mijn vriend en ik houden wel van een spelletje en de Kamasutra Pokergame viel dan ook erg in de smaak. Het spel ziet er mooi uit, kent een goede opbouw en maakt je avond extra spannend. Spelen doe ik altijd om te winnen, maar bij dit spel is verliezen ook geen straf. Dus ik verwacht dat we dit spel nog wel vaker gaan spelen.

Ik vind het een aanrader voor iedereen die van kaarten houdt én het leuk vindt om er een seksspelletje van te maken. Daarnaast kunnen de afbeeldingen op de kaarten voor extra inspiratie zorgen als je het leuk vindt om met verschillende standjes te experimenteren.
Het spel is niet geschikt voor mensen die nog nooit gepokerd hebben en graag een erotisch spel aanschaffen waarbij je geen moeite hoeft te doen om het spel te begrijpen.

Discover your Lover - Test resultaat

Dit spel is een vereenvoudigde versie van het spel Ultiem Verlangen, maar dan zonder bord. Wij vinden het daardoor béter dan Ultiem Verlangen, want veel meer portabel en sneller op tafel te zetten.
We hebben allebei erg veel plezier en leerden nog best wat (ook van elkaar).
De meeste opdrachten en vragen zijn gevarieerd en interessant.
We zouden deze aanraden voor ieder stel dat op een leuke manier een spannend avondje wil beginnen
.

Slecht beoordeelde erotsche spellen

€ 27,95
Touch Me - Erotisch spel
Set van 6 opdrachten en 3 accessoires. Geen echt spel, geen aanrader.
€ 12,95
Sex around the World - erotisch spel
Erotisch spel met opdrachten; van makkelijk tot heel ingewikkeld. Cijfer: 5
€ 12,95
4Play A Set Of 4 Titillating Games - erotisch spel
Klein en compact. Testers niet erg enthouasiast.

Is een erotisch spel iets voor u?

Een erotisch spel is zo veelzijdig en in zoveel smaken beschikbaar dat de kans groot is dat er een spel bij zit wat u aanspreekt.
Net als met niet-erotische bord- en kaartspellen is het misschien wel even zoeken naar het juiste spel. En om die te vinden is het belangrijk om vooraf te bepalen waar u naar op zoek bent.

Wilt u de fantasie prikkelen, wilt u opdrachten krijgen, wilt u inspiratie voor opwindend voorspel, nieuwe standjes of andere vormen van seks ontdekken of wilt u vooral de intimiteit en verbinding vergroten door met elkaar te praten? Moet het een simpel en snel spel zijn, of juist een uitgebreid en langduriger spel? Wanneer u vooraf over deze vragen nadenkt is de kans groter dat u een erotisch spel kiest dat bij u past.

Goed om te weten

Wellicht ook interessant

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een
Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passiekillers. Maar wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkel je samen vaak een bepaalde manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Ongemerkt en onbedoeld

Aanbevolen artikelen

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief