Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Slachtoffer, erotisch verhaal van A.J. Willems

Een brede schakering aan erotische verhalen kunt u lezen in het boek 'Hard en teder'.
De Vlaamse schrijver, dichter en journalist Thomas Blondeau heeft hiervoor een selectie gemaakt van zinnenprikkelende verhalen van hedendaagse auteurs uit Nederland en Vlaanderen. De verhalen zijn afwisselend schunnig, sprankelend, gestileerd, verstild en luidruchtig.

Schrijvers als Jojanneke van den Berge, Saskia de Coster, A.H.J. Dautzenberg, Bas Heijne, Peter Verhelst, Christiaan Weijts en vele anderen maken het lezen van dit boek tot een voorspel voor minnaars van lijven en letters.

Het korte erotische verhaal dat wij gekozen hebben is van Akim A.J. Willems en heet 'Het Slachtoffer'.

Een origineel, prikkelend en verrassend verhaal over een vrouwen fantasie.
 

De schrijver Akim A.J. Willems is een veelzijdig mens. Zelf zegt hij "een auteur, dichter, bibliofiel (&) uitgever, stand-up comedian, cartoonist & illustrator & kunstenaar” te zijn. Nieuwsgierig? Meer informatie vindt u op zijn website. 

 


Kort rokje, kanten slip, nauw aansluitend topje en laarzen tot halfweg de kuit. In die outfit komt het slachtoffer klokslag middernacht op de voor die datum aangeduide locatie toe: een parkeerplaatsje in de bossen, vlak bij een grote visvijver waar een aantal wandelroutes vertrekken. ‘Volg de rode route’, had ze als instructie meegekregen. De dag was warm en zonnig geweest, maar intussen is het behoorlijk fris. Door het witte topje wijzen de tepels de te volgen richting aan. Een koude rilling loopt over de rug. Maar dat kan ook van de zenuwen zijn. Iedere keer opnieuw was het slachtoffer met bonkend hart van huis vertrokken: zou het deze keer dan zo ver zijn?
Op een picknickbank, halfweg de wandeling, wordt halt gehouden voor een sigaret. De nicotine brengt rust in het lichaam. Het slachtoffer merkt dat het kanten slipje nat is. Het idee wordt week na week geiler. Zelfs tijdens de kantooruren wordt bijna iedere dag een kwartier op het toilet doorgebracht om te masturberen in de wetenschap dat hét binnenkort eindelijk zo ver zal zijn. De as wordt afgetikt. De sigaret weer naar de mond gebracht. Maar ze zal geen lippen meer raken.
De dader legt van achter haar rug zijn hand over de verschrikte mond, laat zijn mes blikkeren in het licht van de volle maan en forceert het slachtoffer in een liggende houding. Het achterhoofd knalt op de picknicktafel. Alle geluid verdwijnt uit de oren van het slachtoffer. Er is alleen nog het geluid van de hartslag die als een tromroffel door de borstkas echoot. De lippen van de dader bewegen: ‘Geen kick of ik maak je van kant!’ Met zijn vrije hand tilt hij de minirok omhoog. Het lemmet voelt ijskoud aan als hij het mes onder het slipje schuift. In twee vloeiende beweging is het losgesneden. De hand komt van de mond.
Het slachtoffer gilt de longen uit het lijf en dat wordt onmiddellijk afgestraft met twee rake klappen in het gezicht. Het stukje textiel wordt tot een balletje gekneed en in de mond van het slachtoffer gepropt om het geluid te dempen. Met een knie aan iedere kant van het slachtoffer – om de protesterende armen onder controle te houden – zet hij zich boven op de tafel. De ogen van het slachtoffer zijn stijf dichtgeknepen, de tepels kijken hem priemend aan. Hij knijpt ze verschrikkelijk hard tussen duim en wijsvinger voordat hij het topje met beide handen in flarden scheurt. Met de linkerhand kneedt hij de C-cup die, ondanks twee keer borstvoeding, nog stevig aanvoelt. Met de rechterhand grijpt hij achter zich naar de dagvers geschoren poes en duwt drie vingers naar binnen. Een gesmoorde kreun kronkelt zich een weg langs het slipje in de mond.
In het hoofd van het slachtoffer springen de gedachten van de hak op de tak. Paniek dringt zich op. Ook al is dit geënsceneerd, het is verdomd overweldigend en beangstigend. Was dit wel een goed idee? Het instinct neemt het over, het slachtoffer werpt de tachtig kilo boven zich af en wil het op een rennen zetten. De dader springt op, grijpt de lange lokken, sleurt de vluchtster tegen de grond, gooit zich opnieuw bovenop haar en wringt de beide armen op de rug. De rok gaat omhoog, de billen worden ontbloot. Hij spuugt in de ‘rosebud’. ‘Citizen Kane’, denkt hij en duwt daarna zijn lul langs achter naar binnen. De pijnkreten volgen zijn beukende ritme. Benen trappelen wild achter zijn rug. De gemolesteerde kont kronkelt als een paling, maar heeft geen verweer. Als het uur U nadert, draait hij zijn slachtoffer om, duwt het met zijn hand om de keel aan de grond, spuit zijn zaad in gezicht en mond en vertrekt.
Pas vijftien minuten later kruipt het slachtoffer overeind. Zo goed als naakt – alleen de rok en laarzen hebben de fantasie overleefd – wordt er in draf naar de auto teruggekeerd. Op de achterbank ligt een overjas. Die gaat aan. Een tweede sigaret van de avond ook. De pijn in de anus zindert nog na en er hangt sperma tot in het haar, maar dat kan niet deren. Een wens is in vervulling gegaan.
‘Schat…!’
Ze pauzeert, kijkt haar man met grote, verwilderde ogen aan. ‘Ik ben verkràcht!’ Extase giert door haar stem. ‘En… het… was…abso-fucking-lutely fan-tàs-tisch!!!’
De volgende ochtend vind ik een e-mail in mijn inbox. Om mij te bedanken. Ik ben stomverbaasd. In mijn agenda staat het slachtoffer pas over drie weken op de planning.
 

 

Reacties

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief