• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 
  • Discreet verstuurd
  • Ook naar post punt
  • Gratis kadoverpakking
  • Volgende dag in huis
  • Deskundig advies

Rib Ring: Stevige, rekbare cockring voor elke man

hele goede rekbare en stevige cockring
cockring die goed rekt
16,95
16,95
Op voorraad, voor 16:00 uur besteld, morgen in huis (zondag & maandag bezorgen we niet).
Dit is een nieuwe cockring gemaakt van TPR. Dit (veilige) materiaal zorgt ervoor dat deze ring goed rekbaar is (tot maar liefst 1200 % van zijn oorspronkelijk vorm) en tegelijkertijd super sterk en stevig. De wat bredere vorm maakt deze Ribbed Ring comfortabel in gebruik. 

Stevig, rekbaar, strak en heel effectief voor elke man.

De ring is erg rekbaar maar door de dikte en stevigheid van het materiaal is daar een beetje kracht voor nodig. Eenmaal om voelt de ring comfortabel en tegelijkertijd strak passend. Dat de ring zo strak passend zit zorgt ervoor dat deze ring bijzonder effectief is. De ring heeft daarbij een kleine diameter waardoor deze ring geschikt is voor alle mannen; voor groot geschapen mannen als ook voor mannen met een minder brede penis.

De ring is daarbij ijzersterk. Aan deze ring zult u lang plezier beleven want deze ring trek je niet kapot.
De ring kan aan de basis van de penis worden gedragen, maar kan door de rek ook achter de balzak worden geplaatst. 

Dit product is niet geschikt om te gebruiken in combinatie met latex producten. Na gebruik grondig wassen met milde zeep en water.

Tip: gebruik er een glijmiddel bij. Dit is eigenlijk een must voor comfortabel aanbrengen en gebruik. Bijvoorbeeld de Pjur Aqua (100 ml). Ook verkrijgbaar in klein formaat.
 
Binnenmaat: 1,9- 2 centimeter.
 

Voor wie geschikt? Voor alle mannen, beginners en gevorderen en geschikt voor alle maten. U kunt met deze ring eigenlijk niet mis gaan. Een aanrader vinden wij.

Beoordeling door onze tester Wim

Het materiaal voelt prettig zacht aan en kan met weinig moeite voldoende worden uitgerekt. 
De ring is makkelijk aan te brengen en zit lekker strak zonder af te knellen. De ribben brengen geen extra functionaliteit maar zijn ook niet storend. 
Conclusie: Simpel en fijn product, effectief. Doet wat het moet doen. Aan te bevelen bij beginners en bij gevorderde gebruikers.
 
 
 

Reacties

Na een paar keer gebruikt te hebben is hij ineens geknapt! Jammer!

Beste, Wat vervelend om te lezen dat de ring zo snel kapot is gegaan. Dat hoort uiteraard niet. Als u contact met ons opneemt zorgen wij ervoor dat u een nieuw exemplaar ontvangt. Nog wel een tip. Vaak gaan de ringen kapot als ze samen met olie worden gebruikt. Deze ring, en vrijwel al het siliconen, gaat niet samen met olie, ook niet met kokos olie. En mocht u een glijmiddel op basis van siliconen gebruiken, dan is het van belang de ring na gebruik goed te reinigen en te laten drogen aan de lucht.

Hallo heb de rib ring achter me balzak gedaan maar heb er een wondje aan over gehouden hij zit zeer prettig maar op de 1 of andere manier knelt van boven iets af waar door ik er een wondje er aan over heb gehouden! Gr. W

Klanten die dit artikel bestelden, kochten ook